Login/Registracija

ZVONE ZVONA SVADBENA: Sofra uskoro staje na LUDI KAMEN, stiže i PRINOVA

Aleksandar Sofronijević Sofra je rođen u znaku brojeva 336.

On je neko ko nosi dva puta broj 3.

Trojka je broj radosti, a kada je čovek radostan onda dolazi do beskrajne kreativnosti. Tako, da ništa nije čudno kod njega ako posmatramo taj raskošni talenat koji ovaj čovek poseduje. Neko je ko i drugima donosi sreću. Pa, eto prilike ukoliko planirate da sarađujete sa Sofrom, slobodno. Promašaj, u ovom slučaju ne postoji. 

On je neko ko voli zabavu, pa verujem da je u njegovom društvu prijatno i zabavno.

Od malih nogu znao je već šta želi. Vrlo je pričljiv, znatiželjan i željan novih saznanja. Kasnije sa godinama je san pretvarao u javu.

On je neko ko stvarno ima sreće sa sudbinom i ceo kosmos je na njegovoj strani. Počev od posla, ljubavi, porodice i prijatelja.

Verovatno ste primetili kod Aleksandra aristokratsko ponašanje, to možemo sagledati kroz određene brojeve a vezano je za karmičku astrologiju. Neko je čiji koreni dolaze iz Rusije.

Kada je zdravlje u pitanju obratiti pažnju na jetru i pankreas.

Godina 2021. za njega je bila godina ljubavi. Donela mu je mnogo, kako u poslu tako i u ljubavi.

Sledeće godine očekujem svadbu, brak, potomstvo. Mnogo će se posvetiti porodici jer on jeste neko ko voli porodicu i dom. Cela 2021. godina biće u znaku porodice. 

Karijera ne treba da ga brine. To ide pa ide. Tokom proleća 2022. godine može da sarađuje sa nekim starim saradnicima iz sveta estrade. Vrlo je moguće da odradi još neke nove pesme u njegovom ruhu i izdanju.

Na prvom mestu je brak!

Numerolog Goca Dragišić

Foto: Z. K. Munja,
Autor: N. Pantelić