Login/Registracija

Za OVA TRI ZNAKA oktobar će biti najbolji mesec u ovoj godini

Pred nama je mesec u kom je jesen najlepša, a na astrološkom planu sreća se posebno smeši Vagi, Škorpiji i Strelcu i za njih će ovaj period biti apsolutno magičan. Kada je Sunce u Vagi kojom upravlja Venera, vaši odnosi postaju glavni prioritet. Vaga se bavi povezivanjem, kompromisom i drugarstvom. Ovo je savršeno vreme da ostavite po strani svoje razmirice s drugima i uživate u društvu. Sezona Vaga je i kada se najlakše zaljubiti, jer Vaga jednostavno ne može da odoli dobroj romansi, piše Luftika.

Vaga- Ovaj mesec će vas podstaći da postanete produhovljeniji nego inače, jer vas čini toliko više nijansi nego što mislite. Međutim, Merkur se i dalje retrogradira kroz Vagu do 18. oktobra, što će definitivno ubaciti nekoliko komplikacija u vaš život. Pokušajte da još ne donosite brze odluke o sebi. Budite strpljivi, jer će vam vreme pokazati kako se zaista osećate.

Škorpija- Sezona Škorpiona počinje 23. oktobra i skoro već možete osetiti prelepu energiju koja vas očekuje do kraja meseca. U međuvremenu, morate da se radujete nekim drugim stvarima. Na primer, Venera – planeta ljubavi i lepote – će plesati kroz Škorpiju do 7. oktobra, šaljući joj uzbudljive vibracije na vaš način i podsećajući vas u čemu ste zaista vredni. Ali zapamtite, ovaj mesec bi takođe mogao izazvati neka teška osećanja. Kako će se sunce kretati kroz vašu duhovnu 12. kuću pre početka sezone Škorpiona, podsetiće vas na sve stvari koje još uvek trebaju lečenje i oslobađanje.

Strelac- Možda ćete se osećati kao da ste glavna zvezda programa ovog meseca. 7. oktobra, romantična i lepa Venera ući će u vaš horoskopski znak, posipajući čarobnu vilinsku prašinu po vama. Ako vam se čini da vam ljudi daju komplimente mnogo više nego što to obično rade, morate da zahvalite Veneri na tome. Možda ćete se osećati inspirisanim da uložite malo više truda u svoju šminku, modu i izgled. Ovog meseca Strelčevi će devinitivno biti najprivlačniji horoskopski znak na tržištu.

Foto: E. Srdić,
Autor: S. Čumić/ Zadovoljna.rs