Za Devicu, Vagu i Ribe jun 2023. donosi nevolje i tenzije, problemi će se ređati kao na traci

esoteric 652641 1920

Dok će za neke horoskopske znakove jun biti period preporoda i rešavanja problema, drugima će doneti probleme. Olakšanje će osetiti rođeni u znaku Blizanaca, Raka i Lava.

S druge strane za tri horoskopska znaka period koji dolazi biće prepun tenzija i problema.

DEVICA

Suočićete se sa gomilom problema i na poslu i u porodici i uložićete napor i trud da ih rešite. Nekada bi trebalo da se distancirate od problema kako bi vam se oni prikazali u pravom svetlu. Posvetite se stvarima koje volite, meditirajte i šetajte jer je pravo za to. Neke stvari ostavite za jul koji će biti mnogo povoljniji za vas, prenosi Luftika.

fortune 2414239 1920 1

VAGA

Čini vam se da ništa ne ide onako kako ste planirali, ali i vi dalje želite da kontrolišete situaciju, događaje i ljude oko sebe. Ne odlažite zdravstvene preglede jer možete samo sebi da naškodite.

RIBE

Mnogi bliski saradnici će vam okrenuti leđa u ovom periodu. Trebalo bi da se primirite i samostalno donesete odluke, bez uticaja bliskih ljudi, pa čak i članova porodice. Tri puta razmislite, pre nego što nešto kažete ili učinite, jer u ovom periodu posledice mogu biti mnogo dramatičnije. Previše ste emotivni i to okolina vidi kao slabost.

Foto: Pixabay,
Autor: Luftika/I.G.