Veliki mesečni horoskop za januar 2022.

Januar uvek simboliše nov početak, priliku da počnemo iznova. A šta nam zvezde poručuju za januar 2022, šta nas čeka na početku nove godine?

Ovan

Ako je iole bilo sumnje u vašu sposobnost da se nosite sa udarcima, ovog januara ćete dokazati da ste neustrašivi i snažni. Moguće je da će vas izazvati kolega koji je očigledno veoma ljubomoran na vas i sve što radite. Malo šta možete da uradite tim povodom jer je odlučio da oko vas širi toksične vibracije. A kad dođe druga polovina meseca, taj problem će se istopiti, pa ćete morati da čistite njegov nered. S druge strane, dobrog ste zdravlja i, zahvaljujući tome što dosta radite na sebi, ne dozvoljavate da tuđi problem postane vaš. Stojite s obe noge na zemlji i sposobni ste da ljubomoru drugih vidite kao njihov problem, a ne svoj.

Bik

Gotovo da vas ništa ne može zaustaviti ovog meseca. Prošla godina je bila teška za vas, ali ste sigurno naučili lekciju. Vaš prvi potez u januru će biti da blokirate onog ko vas je naveo na pogrešne odluke tako da više ne može da vam se približi. Ne želite vie da drugima dopuštate da se ponašaju prema vama kako hoće, a što bi mogli da pokušaju tokom ovog meseca. Pokazaćete im gde su vrata. Sada ste potpuno zaljubljeni u sebe jer ste videli kako sve funkcioniše kad držite do sebe i idete u nove uspehe s dosta samopouzdanja, prenosi zadovoljna.nova.rs.

6079eca688c3bc802a20e42f12aaa84ab9e9e1d2

Blizanci

Ako se prepustite mračnoj strani, na kraju ćete sebi upropastiti ovaj mesec. To u suštini znači da, ako se osećate depresivno, treba da učinite sve što možete da se izvučete iz toga. Potražite pomoć i znajte da nikada niste sami. Dok se prilagođavate novoj godini, iskoristite januar da ponovo izdvojite ono što vam najviše znači. Ovo je dobar trenutak da sebi postavite važna pitanja – koji su vaši prioriteti i šta činite da vam oni budu u centru pažnje. Možda se još uvek povlačite, ali život vas zove i moraćete da se otvorite i jednostavno živite.

Rak

Januar vam dolazi tiho, a odlazi sa velikim praskom, dok obaveze na poslu rastu. Ovo je iznenađujuće povoljan mesec za vas jer ćete dobiti ili povišicu ili neku vrstu unapređenja. Zahvalnost vlada vašim svetom ovog meseca jer vas očekuje toliko pozitivnih stvari. Sasvim ste svesni da nije uvek tako dobro i zato ste zahvalni na dobrom periodu. Našli ste svoj mentalni balans i imate osećaj da ste sposobni za svašta. Taj osećaj će vas pratiti celog meseca. Samopouzdanje je na visokom nivou i pokazaće se kroz sigurnost na poslu i postizanje ličnih ciljeva.

Lav

Tokom ovog meseca ćete se suočiti sa svojim partnerom. Pokušavali ste da izbegnete taj sukob tokom većeg dela 2021. godine, ali znate da morate da izađete pred njega jer je zabrinut, pre svega zbog vas i vašeg ponašanja. Nikada niste osetili potrebu da se menjate, vi ste uvek iznad kompromisa, ali sada ćete morati da se suočite sa tim novim izazovom. Mada vam deluje strašno, sve može lako i brzo da prođe. Stvari i dalje treba da se stvari poprave, a to je svakako nešto što zavisi od vas.

Devica

Teško vam je da pomislite da će ovaj mesec biti drugačiji od prošlog jer svaki put kada pokušate da ubedite sebe da je bolje ne uspevate u tome. Mada nije sve divno, to ne znači da ne može biti. Ovog meseca ćete se baviti sopstvenim negativnim mislima i osećanjima i gledaćete kako to utiče na vas i vaše zdravlje. Ne sviđa vam se ideja da postoji veza između tela i uma, ali u januaru ćete morati da dublje razmislite o tome.

69334cfca71dce5382d809f4e55fee51a6451efe

Vaga

Ovog meseca živite u skladu sa sobom. Osvrnućete se na sve ono što vam se trenutno dešava i pokušati da spoznate šta je važno, šta je besmisleno i šta biste želeli da ostvarite u bliskoj budućnosti. Ono što vam ne odgovara ocenićete kao bezvredno, a to će vam ostaviti više prostora da se koncentrišete na ono što volite da radite. Posao ide lagano, ali nije inspirativan, pa ćete osetiti potrebu da unesete malo uzbuđenja u svoj život. Pronaći ćete neki novi hobi. Konačno ćete moći da radite nešto u čemu zaista uživate.

Škorpija

Ovog meseca treba da se držite onoga što je karakteristično za vas – da budete odlučni. Lako biste mogli da utonete u lenjost i to je upravo ono što treba da izbegavate jer postoji toliko stvari koje zahtevaju vaš doprinos, vaš rad i vašu pažnju. Život kod kuće dobro ide u januaru i to će vam dati lep osećaj sigurnosti. Posao takođe ide dobro i tu nema nikakvih problema. Možda ste pomislili da bi u januaru nešto moglo da pođe po zlu kada je vaš posao u pitanju, ali izgleda da će sve biti u redu.

Strelac

Uhvatili ste esktatični talas na izmaku 2021. i ta euforija će vas držati i u januaru 2022.. Izgleda je tačno ono da su Strelci nepopravljivi optimisti. Vi znate kako da sebi ulepšate dan, tačnije, ne dozvoljavate sebi da ostanete dole dugo ako padnete. Januar donosi ne samo radost već i novih mogućnosti u izobilju. Moguće je da ćete duplirati posao, a to znači i znači veća primanja. Prvi put u poslednje dve godine osećate da živite svoj maksimum.

Jarac

Nedavni strahovi u vezi sa zdravljem su vas trgli, a to je zapravo i nešto najbolje što je moglo da vam se desi. Sada ste svesni koliko je zdravlje važno. Januar donosi nove ideje za vas, pre svega u vezi sa zdravijim načinom života. Verovatno ćete se okušati u novim kulinarskim veštinama. Vaš ljubavni život nije uzbudljiv, ali shvatate da ne želite da uvek bude na vrhuncu. Dobro je tako kako jeste, a vi ste zahvalni na malim stvarima u životu.

e7b09464481b1483a83dfaaf4f562583ec478f57

Vodolija

Možda niste spremni za novu godinu jer ste još uvek mislima duboko u svemu što se desilo tokom 2021. godine. Nije vam lako da sve samo pustite, ali vam sve govori da je to jedini način da krenete napred. Moriće vas i misli o praštanju tokom ovog meseca. Toliko je toga čega se treba osloboditi da vam se to čini kao teret, ali znajte da je to ključ da biste se osetili slobodnim. Učinite sebi uslugu i krenite u tom smeru, ali nemojte forsirati.

Ribe

Januar vas pogađa svom snagom, i to sa velikim izgledima za napredak i nekoliko pozitivnih iznenađenja. Posetiće vas stari prijatelj koji vam donosi sjajne vesti. Takođe, biće i trenutaka da partneru stavite do znanja da ste bili u pravu u vezi sa nekim finansijskim problemom koji se pojavio između vas dvoje. Na kraju krajeva, verovatno ćete biti veoma srećni jer će se ispostaviti da partner nikada nije trebalo da sumnja u vas. Zdravlje vam je dobro, iako bi trebalo da više vežbate i pazite na određenu hranu koja vam ne prija.

Foto: pixabay,
Autor: T. Bogavac