Veliki horoskop za Ribe za 2024. godinu: Evo kad će vam nova ljubav pokucati na vrata

people 2589047 1280

Godišnji horoskop otkriva da će Ribama 2024. godina nositi na talasu preobražaja i avanture. Pripremite se da zaronite duboko u okean mogućnosti i vozite se kosmičkim strujama.

Ove godine će uticaj planeta biti poput svetla reflektora na vaše kreativne talente. Vaša mašta će se rasplamsati, zato se nemojte iznenaditi ako vam se sanjaju genijalne ideje od kojih će vam srce zaigrati. Bilo da se radi o umetnosti, muzici ili bilo kojoj drugoj strasti, sada je vreme da dopustite svom unutrašnjem umetniku da zablista. Prihvatite promene kao pravi kameleon jer Uran trese vašu zonu komfora.

Nove prilike mogle bi se pojaviti kada ih najmanje očekujete, pa budite otvorenog uma i voljnog srca. Vaša intuicija biće vaš kompas koji će vam pomoći da graciozno plovite neistraženim vodama. Kada je reč o odnosima, Jupiterove dobronamerne vibracije posuće vaš put značajnim vezama.

couple 1853499 1280

Svemir ozbiljno shvata Ribe u 2024, jer osim karmičkog Saturna u vašem znaku, od septembra počinjete primati pomračenje sa čvorom budućnosti. To govori o fenomenalnoj sudbini godine, kada se svašta može dogoditi: velika ljubav, neverovatan rad i neverovatan rast samopoštovanja.

Dolazeća 2024. godina značajna je jer njen broj 8 u sistemu tarota označava prepreke kroz koje osoba mora da prođe kako bi upoznala sebe i svoju snagu, talente i istinsku strast u životu. To znači da će otpor prema vlastitoj prirodi i pokušaji da se, poput Lava, drže u kavezu, loše uticati na zdravlje (posebno na glasne žice) i finansijske tokove.

Prolećni koridor pomračenja odvijaće se u vašem ličnom novcu i kapitalu vaše porodice, što ukazuje na mogućnost potpune transformacije i rasta vaših finansija. U stvarnosti, uspeh zavisi od vašeg samopoštovanja i toga koliko ste spremni da se suočite sa svojim strahovima i preuzmete novu odgovornost.

Pun Mesec i pomrčina u Vagi 25. marta dogodiće se u vašem sektoru novca i velikih ulaganja vašeg partnera, što ukazuje na kraj neke velike finansijske situacije koja su za vas mogla započeti oko 14. oktobra 2023. godine. Na primer, tada ste mogli dobiti kredit ili uložiti novac, ali sada ga možete preraspodeliti ili zatvoriti dug, prenosi Zadovoljna.rs.

Ali mlad Mesec i pomračnje u Ovnu 8. aprila događaju se u vašem sektoru ličnih prihoda, a dispozitor pomračenja Mars biće u konjunkciji sa Saturnom – možete dobiti vrlo ozbiljan porast u finansijama, u samopouzdanju… Ali zahvaljujući ličnoj disciplini ili pomoći nekog čoveka. Mogao bi vam biti otac ili stariji od vas – na primer, zreo i uspešan romantični partner.

books 5615562 1280

LJUBAVNO POZNANSTVO NA PROLEĆE

Od 25. do 30. aprila imate priliku da upoznate svoju ljubav jer će se Merkur (vladar odnosa) spojiti s čvorom budućnosti u Ovnu.

Dakle, možda ćete imati novog partnera, a tokom konjunkcije Merkur-Venera 19. aprila može doći do važnog kontakta sa ovom osobom.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/ Zadovoljna.rs