UVEK SPREMNI ZA LJUBAV I STRAST: Horoskopski znaci koji su najbolji u krevetu

seks1

Veliki ljubavnici, strasni partneri i uvek spremni da sa vama uživaju u seksu! Pripadnici ova tri znaka horoskopa su najbolji u krevetu.

Ako već niste vi sami rođeni u nekom od ova tri znaka horoskopa koji su najbolji partneri u seksu, onda bi bilo idealno da se upoznate, privučete i zaljubite u nekog rođenog baš u jednom od njih.

Škopija

Ako ste već otkrili čari neke atraktivne Škorpije, njenu magnetnu privlačnost i tajanstvenost koja uzbuđuje, nemojte se pitati ništa više. Sigurno ste na putu da doživite takve strasti kakve će ostaviti traga u vašoj erotskoj memoriji. Slobodno se opustite i uživajte, bez obzira na to da li volite sporu i senzualnu akciju ili brzinske susrete. Škorpija će vam sve to pružiti i oboje ćete doživeti ogromno zadovoljstvo.

Bik

Ako ste romantični i volite da vam veče počne ukusnim jelom i dobrim pićem a završi nežnim i strasnim zagrljajem, Bik će pogoditi sve vaše „slabe tačke“. Njihova predigra može da traje koliko god vi to želite, pa nije ni čudo što ih smatraju umetnicima u zavođenju. Kod njih nema neprijatnih iznenađenja, pažljivi su i vrlo obzirni, a što je najlepše, tokom veze postaju sve uzbudljiviji jer se opuste.

seks2

Strelac

Ne samo da su odlični u krevetu, Strelčevi su dobri u seksu i u kuhinji, i na podu, i u tuš-kabini. Majstori spontanosti, spremni su da eksperimentišu da bi vas doveli do vrhunca i neće propustiti nijednu priliku za to. Umeju da budu ponekad nestrpljivi ili izazivački raspoloženi, ali to je izazov koji treba da prihvatite. Nećete zažaliti.

Foto: Pixbay,
Autor: N. Pantelić