12 NAJJAČIH horoskopskih ljubavnih parova: Ko ostaje zajedno bez obzira na sve?

Predstavljamo vam 12 najboljih ljubavnih parova prema horoskopu. 

1. Ovan i Vodolija

Ova dva znaka vole avanturu i po tome su poznata, te zajedno mogu da imaju uzbudljiv odnos pun avanturističkog duha. Oba znaka vole da isprobaju nove stvari i zabavljaju se u tome, uvek su spremni za akciju i vrlo su otvoreni. Dok se neke druge kombinacije mogu zasititi svojih partnera, Vodolija i Ovan će svoju vezu uvek održavati jakom.

2. Bik i rak

Bik i Rak u potpunosti razumeju jedan drugog. Ova dva horoskopska znaka snažno su povezana, i na fizičkom i na emocionalnom nivou. Razumevanje im pomaže u izgradnji iznenađujuće povezanosti, koja je sve čvršća kako odnos raste.

3. Blizanci i Vodolija

Ovaj par veoma se razlikuje od ostalih. Osećaju neverovatnu povezanost, zbog čega im se već u početku veze čini kao da se znaju godinama. Iako uživaju u vremenu koje provode zajedno, oba znaka ponekad vole da se osame i požele svoju srodnu dušu.

4. Rak i Ribe

Ova dva vodena znaka imaju duboku kosmičku vezu. Odlično funkcionišu u svim situacijama. Ponosni su jedno na drugo zbog toga što se tako dobro poznaju i odnos im zbog toga postaje sve jači i jači. To omogućuje njihovoj vezi da postane neuništiva. Ribe su one koje drže vezu, a Rakovi su oni koji njeguju odnos i posvećuju mu se – zauvek.

5. Lav i Strelac

Ova dva znaka imaju vrlo strastven odnos, uživaju u životu i ljubavi. Jedan drugom snažna su podrška i inspiracija do kraja. Staloženi su, spremni da svoje vreme iskoriste da pomognu drugim parovima i prijateljima samcima koji imaju probleme u životu. Imaju neverovatnu mentalnu vezu koja se ne može lako uništiti, piše Zadovoljna.hr.

2bfeea78f973f0b618b5d57ad2010c76bdd15c9f

6. Devica i Bik

Ova dva znaka odlično se slažu. Oboje su zemljani znakovi koji imaju tendenciju da se oblikuju zajedno. Pošteni su, iskreni i u ozbiljnim i dugoročnim odnosima ostvaruju veliku bliskost. Ovi znakovi su vrlo posvećeni jedan drugom te osećaju da su isti u svakom pogledu.

7. Vaga i Blizanci

Veza između ova dva znaka zasniva se na vrlo snažnoj intelektualnoj povezanosti. Razumeju se na različite načine, cene jedno drugo, sklad i mir u svojoj vezi. Takođe nude prijateljstvo i jednakost.

8. Škorpija i Rak

Intenzitet u vezi može biti prevelik, ali ne i kada su u pitanju ova dva znaka. Vodeni znakovi imaju snažne emocije, što ova dva znaka čini još kompatibilnijima. Hrane se zajedničkom strašću, vrlo su odani partneri, te su jedan drugome najveća podrška. Predanost i vrlo sličan moralni kompas čini njihov odnos intenzivnim, ali i uravnoteženim.

9. Strelac i Ovan

Sazdani su od vatre, između njih postoji velika strast, što ih čini eksplozivnim parom. Energija između njih stvara snažan odnos. Oni su divlji i entuzijastični, pa ljudi vole da budu u njihovu društvu. Kad se kaže da se suprotnosti privlače – misli se na ova dva znaka. Ovo je par koji može da prebrodi sve životne prepreke.

10. Jarac i Bik

Ova dva znaka međusobno se snažno privlače. Zbog toga uvek razmišljaju i sanjare o beskrajnoj ljubavi. Veza koju dele je neverovatna. Osećaju veliko divljenje jedno prema drugom i prava su definicija srodnih duša.

12. Ribe i Škorpija

Ovo je vrlo intuitivan par. Snažno su povezani na intelektualnoj osnovi, ali takođe žele da razumeju i u potpunosti upoznaju dušu svog partnera. Moraju da znaju svaku sitnicu o partneru. Osećaju neverovatno međusobno poštovanje, strastveni su i nikada ne zaboravljaju romantiku.

Foto: Pixabay,
Autor: I. Ankić/Zadovoljna.hr