USKORO STIŽE RETROGRADNI MERKUR: Ova tri znaka su u problemu

Retrogradni merkur uvek donese neke probleme. Počinje 9. septembra, a tri znaka moraju posebno da se čuvaju. 

ccae1ad527db49b40e839578eb67f77c2e657653

Ovaj retrogradni Merkur biće u znaku Vage i, ako je verovati zvezdama, doneće nam brojne probleme u komunikaciji, netačne informacije i pokvarene planove.

Sve navedeno posebno će osetiti tri horoskopska znaka, pa ih u narednom razdoblju čekaju brojne nevolje i životni izazovi.

Ovan

Ovnove u narednom periodu očekuje bura, a na površinu će isplivati ​​svi poslovni nedostaci i stari dugovi (u svakom smislu te reči). Pripadnici ovog znaka biće tokom septembra vrlo nervozni, obaveze će ih gušiti i biće im praktično nemoguće da ostvare sve što su zamislili. Čak će se i problemi drugih nekako ispreplesti s njihovima. U periodu koji je pred nama Ovnovi se ne smeju preterano naprezati, već svom telu i umu moraju da pruže neophodan odmor.

45cbab7b5fcb6aba7cfdd04209fb3ac783049581

Rak

Predstojeće razdoblje neće biti lako za Rakove jer će ih poslovni i porodični problemi zatrpati sa svih strana. Zbog svega navedenog, Rakovi će se osećati kao da su im ruke vezane.Savet Rakovima u ovim nezahvalnim okolnostima je da pokažu najbolje od sebe, što će im biti dobar zalog za budućnost .Poslednji dani septembra donose određeno smirivanje situacije, što će im dati snage da vremenom prebrode sve izazove. Rakovi će izgubiti novac, dobiti, pa ga opet izgubiti, ali ne smeju da klonu duhom. Sve su to lekcije koje će se dobro isplatiti u budućnosti.

Vaga

Vagama septembar 2022. sprema brojne zamke, pa se na to moraju psihički pripremiti. Neka se klone obećanja koja ne mogu da ispune po svaku cenu, kao i širenja neproverenih informacija.Jedini način da se zaštite od retrogradnog Merkura u njihovom znaku je da barem tri puta provere sve informacije koje do njih dođu.Porodični odnosi takođe mogu da ih uzdrmaju i da unesu turbulencije u njihov život. Zato je za Vage ključno da ostanu hladne glave i fokusiraju se na svoje ciljeve. Kraj septembra i početak oktobra donosi olakšanje – stres će se smanjiti, a moguće je da pripadnike ovog znaka očekuju neki bonusi na poslu.

Kao savet za ova tri znaka, astrolozi preporučuju strpljenje i smirenost. 

Foto: pixabay,
Autor: A. Milinković/ Luftika.rs