Login/Registracija

Tri znaka uplovljavaju u LJBAVNU BURU: Slede važne ŽIVOTNE ODLUKE

Merkur ove nedelje ulazi u svoje središte, u Devicu, što uglavnom donosi povoljne aspekte za rešavanje emotivnih i poslovnih problema. Ipak, pojedinima ovoga puta baš i nije naklonjen.

Prava ljubavna bura, koja može ostaviti i životne posledice, sprema se za Bika, Lava i Raka.

BIK Nepovoljni aspekti koji opisuju vaš ljubavni život ovih dana nagoveštavaju punu dinamiku u odnosu s partnerom, ali istovremeno i teško rešive probleme. Nekima će ovaj period doneti ozbiljne komplikacije u emotivnim odnosima koji ostavljaju trajne posledice.

RAK Preuveličavate neke probleme, vreme provodite u pokušajima da razgovorom razrešite nedoumice. Kako god se postavite, razgovor ne teče u oba smera, kao da pričate sami sa sobom. To vas frustrira pa je, ukoliko se ne zaustavite na vreme, moguća ozbiljna svađa koju ćete kasnije teško prevazići.

LAV U izgledu je sukob ili spor oko zajedničkih finansija. Voljena osoba može burno odreagovati na ono što smatra da je nepotrebno troškarenje novca. Istovremeno, vaš društveni život je u uzlaznoj putanji, okruženi ste kreativnim ljudima koji vas inspirišu, prenosi Luftika.rs.

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/ Luftika.rs