Login/Registracija

TRI DANA OVE NEDELJE SU KRLJUČNA: Čekaju vas OGROMNE promene!

U toku ove nedelje, energija retrogradnog Merkura počinje da raste. U danima koji slede moraćete da donesete neke bitne odluke na polju ljubavi, a ovo su “važni, sudbinski datumi” u periodu pred nama.

Sreda, 28. septembar

Jupiter u Ovnu i Uran u Biku stvaraju krizu u pogledu životne promene. Ovo će pokrenuti neka razmišljanja u vezi sa propuštenim prilikama ili osećanjem stagnacije u vezi. Bilo kako bilo, ovaj dan može doneti prekretnicu parovima, ali i onima koji traže svoje srodne duše.

Četvrtak, 29. septembar

Venera u četvrtak prelazi u Vagu, gde se brige fokusiraju na ravnotežu, davanje i uzimanje, saosećanje i praštanje nekih prethodno napravljenih grešaka. To će verovatno dovesti do boljeg razumevanja i ispravljanja svega što je loše u vašoj vezi. Ovo vas može navesti da se više posvetite i razmislite o preseljenju, ukoliko razmišljate o promeni adrese.

Nedelja, 2.oktobar

Mesec u Jarcu će doneti period blagostanja i mogućnost da se posvetite partneru, a Merkur pomoći da razgovarate i o onim nekim neprijatnim temama. Sve to pruža mogućnost rešavanja nesuglasica i problema koje ste gurali pod tepih.

Retrogradni Merkur spremio je posebna čuda za ordređene horoskopske znake u narednom periodu, pa Bikovi, Rakovi i Device ova 3 dana moraju upisati “crvenom olovkom” u svoje rokovnike, piše Luftika.

Bik

Uran je poznat kao planeta koja “poziva na buđenje”, vlada iznenadnim i neočekivanim promenama i pomaže da preuredite svoj život na najbolji mogući način. Rođeni u znaku Bika 28. septembra će imati prilike da pokrenu nešto novo na polju ljubavi, a mesec pred nama doneće im velike romantične promene.Zauzeti Bikovi će imati prilike da uvide šta ne valja u njihovim vezama.

Rak

Rakovima će 2. oktobar, kao najbolji dan za ljubav, doneti mogućnost započinjanja nove veze koja nosi neverovatno snažne emocije. Promene i događaji u ljubavnom životu će se odvijati brzo, ali to ne znači da će sve ići glatko. Advertisement Advertisement Advertisement blankblank Ovo je poslednja nedelja velike retrogradne energije, što znači da će stvari postati lakše.

Devica

Najbolji dan za ljubav je četvrtak, 29. septembar. Ovaj period Devicama pruža mogućnost da poboljšaju odnos sa partnerom ili da postanu svesne “bolne istine” da njihova veza ne ide u pravcu u kom Devicama odgovara. Bilo kako bilo, pred vama je period koji će doneti ljubav i blagostanje, a kao i mogućnost donošenja najbolje odluke za Device.

Foto: pixabay,
Autor: A. Milinković