Login/Registracija

Stiže pun mesec u strelcu: Ova tri znaka čeka potpuni preokret

Naredni pun Mesec dogodiće se u u noći između 3. i 4. juna u 5:41, a biće specifičan po mnogim stvarima.

U zavisnosti od toga gde se nalazite na svom ličnom putovanju, ova prilika može biti i uzbudljiva i zastrašujuća. Na kraju krajeva, rast često zahteva suočavanje sa neprijatnim istinama o sebi i našim odnosima.

Kaže se da donosi prosperitet, sreću i ljubav i nazivaju ga mesecom jagode.

Junski pun Mesec jagoda u Strelcu uvodi onu vrstu energije koju bismo želeli da vidimo na početku leta.

Ovo je idealno vreme da ispoljite svoje najdublje želje. Za to vreme razmislite o vođenju dnevnika ili pisanju pisma univerzumu.

OVAN

Došlo je vreme za preporod i reorganizaciju. Ako vam se čini da su vaše ideje svuda, odvojite malo vremena da smislite realan plan. Stvorite navike kojih se možete držati bez osećaja preopterećenosti. Dozvolite sebi da izađete iz glave i živite više u sadašnjem trenutku.

BIK

Bik bi trebalo da prestane da odugovlači nakon što vidi mesec jagode. Vaše manifestacije su mnogo bliže nego što mislite. Vreme je da napravite prvi korak i uđete svim srcem u ono što želite. Ovo je takođe odličan trenutak da preispitate svoj stav prema neuspehu. Ako nikada ne pokušate, nikada nećete uspeti. Rizikujte!

BLIZANCI

Vreme je da slušate svoje instinkte, a ne logiku. Predugo ste slušali svoj mozak, ali vreme je da zaista sledite svoju strast. Prestanite da ignorišete svoju intuiciju i počnite da verujete u sebe. Znate šta je najbolje za vas i vreme je da pustite da vaša samouverenost zablista, prenosi Luftika.rs.

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/ Luftika.rs