Šta donosi Mars u Vodoliji? Astrolog otkriva šta vas očekuje, spremite se!

Mars u Vodoliji 3

Mars prelazi iz znaka Jarca u znak Vodolije 13.02.2024. godine i odmah gradi aspekt konjukcije sa Plutonom što može biti vrlo turbulentno, naročito na globalnom nivou, za Grand tvrdi astrolog i edukator Nelly Iv .

Pre svega, Mars u Vodoliji može dati smisao za izučavanje tehničkih nauka, arhitekture, raznih pronalazača, mašina i aparata. Osobe sa Marsom u Vodoliji mogu biti ekscentrične, nezavisne, svojeglave, ali takođe i humane. Ovde je svakako izvezna orginalnost, ali borbe za razne vrste reformi, kao i sklonost anarhizmu, istakla je Nelly.

Obzirom da je prvi aspekt koji Mars pravi sa Plutonom, može doneti neku vrstu violencije i opasnosti na svim poljima. Obzirom da Venera sve vreme juri Marsa kroz znak Jarca stići će ga 21. februara. 2024. u znaku Vodolije.

Tad stupaju na scenu brze ljubavne veze, dinamični događaji u ljubavi pa budite spremni i na takva dešavanja, a kako će u sve biti uključen i kvadrat sa Jupiterom, ne očekujte previše na polju ljubavi. Takođe vodite računa o trošenju novaca.

astrolog nelly 1 1 768x431 1

Sledeći aspekt koji će Mars praviti je kvadrat sa Jupiterom, pa obzirom da su u pitanju dve vatrene planete ovaj aspekt daje volju, energiju, ali i moguću agresiju. Ovaj aspekt može dati i sklonost ka kocki. U ovom aspektu su osobe vrlo radne, preduzimljive pa zbog obilja snage ponekad precene same sebe.

Legalnost može da se dovede u pitanje, pa budite oprezni da ne dođu neplanirani gubici sa najboljim namerama. Ovaj aspekt takođe može doneti gnev, oštre kritike, kaže Nelly Iv za Grand.

Sledeći aspekt Marsa je kvadrat sa Uranom 09. marta 2024. što može doneti pomalo destrukciju, ali isto tako u ovom periodu su moguća nasilja ni iz čega, eksplozije, požari. Osobe koje su podložne ovom aspektu mogu biti u ovom periodu sklone nervnim ispadima, ljutnji, svadljivosti, ali i opasnosti u saobraćaju, kao i od struje. Budite u ovom periodu tolerantni i držite se samokontrole.

Mars u Vodoliji2
Mars u Vodoliji 2024.

Ovaj aspekt se inače u astrlogiji zove „black out“ kad može doći do pomračenja svesti, ali isto tako npr. osoba vidi na ulici da je neko ugrožen i skače da pomogne gde i sama strada. Prema tome nemojte se igrati sa ovim aspektom jer Mars u Vodoliji sam po sebi nije naivan, a pogotovo kad je u igri aspekt sa Uranom, tvrdi Nelly Iv za Grand.

BONUS VIDEO: Predviđanja astrologa Nelly Iv

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Privatna arhiva,
Autor: J. Jović