SREĆNE BOJE za svaki horoskopski znak (FOTO)

Neke boje nam donose sreću, neke zdravlje a one treće podižu energiju sreće. Da li ste razmišljali zašto neku boju volimo, a neku ne?

 Astrolog Goca Dragišić otkriva koje boje najbolje pristaju vašem horoskopskom znaku!

73ba47081e1d4a080781b70eb231080b061e30f1

Ovan

Prvi znak često voli crvenu boju koja ističe njihovu ličnost. Vrlo često se ponašaju ekstremno i zato biraju i crnu boju. Crvena boja ne samo da dobro stoji Ovnu, ali i pozitivno utiče na zdravlje.

Bik

Na osobe rođene u znaku Bika dve boje imaju zaista velik uticaj: vatreno crvena i ružičasta koja ih može smiriti. Vatreno crvena je boja ljubavi koja na Bika deluje kroz život.

Blizanci


Blizancima pristaju smeđa i žuta boja. Smeđa izražava njihovu jednostavnost i ljubav prema prirodi, ali pokazuje i stranu karaktera sklonu tajnama.

Rak

Raku pristaje plava boja, ali se može identifikovati i sa sivom bojom. Dobro je kada je u blizini prisutna plava boja jer ona deluje umirujuće na njih.

Lav

Narandžasta i njene nijanse su boje Lava. Zapravo vole svaku žutu nijansu, ali može biti i boja magente. Žuta je ta koja najbolje ističe karakter. Žuta ili narandžasta boja pozitivno utiču ako su u lošem raspoloženju.

Devica

Vaše boje su bela i zelena. Obe boje predstavljaju ono šta volite. Zelena predstavlja prirodnu čistoću, dok bela odražava red i disciplinu koja je u Vama.

Vaga


Nijanse plave i tamno zelena boje Vam pristaju. Tirkizno plava jako pomaže ako je imate u kući. Tu boju birajte za pločice jer mesto gde boja dominira .

Škorpija


Boja rubina i ljubičasta su Vaše boje uz pomoć kojih ste sposobni da date sve od sebe. Obe boje mogu biti na Vama kao nakit, a mogu biti i blizu Vas .

Strelac


Osobama rođenim u znaku Strelca pristaje više boja, ali zelena i crvena su idealne za njih. Oni su vrlo fleksibilni u smislu boja, čak vole i šarenilo, ali nikada ne preteruju.

Jarac

Tamne nijanse najviše pristaju njima pa čak i crna. Ipak za znak Jarca je tipična veselost, ali uz tamne boje potrebne su i svetlije kao žuta.

Vodolija

Osobama rođenim u znaku Vodolije pristaju boje kraljevske plave i smaragdno zelene. Obe boje označavaju duhovno ispunjenje.

Riba

Znaku Ribe pristaje boja indigo i tamnozelena. Obe boje pozitivno deluju i imaju učinkovit uticaj na njih.

Astrolog: Goca Dragišić

Foto: Privatna arhiva /Facebook,
Autor: N. Pantelić