Login/Registracija

SPREMITE SE: Za ova tri znaka OKTOBAR će biti MAGIČAN

Dolazak jeseni i oktobar mesec donose niz promena kako u raspoloženju tako i u životima kod mnogih pripadnika Zodijaka. Ipak, ovaj mesec biće magičan i fantastičan za čak tri horoskopska znaka, a to su Vaga, Škorpija i Strelac.

Vaga

Iako će Vage tokom oktobra pratiti nervoza na poslu, udvaranje kolega učiniće da se pripadnici ovog znaka osećaju samouvereno. Nezaposlene Vage imaju odličan period da započnu novi posao, dok na ljubavnom planu cvetaju ruže. Slobodne Vage ući će u tajnu vezu, ali sve u cilju zabave.

Pripadnici ovog znaka osećaće se produhovljeno i fantastično, ali neće baš sve biti „med i mleko“. Već 18. oktobra osetiće uticaj retrogradnog Merkura, a sa njim stižu i komplikacije. Astrolozi savetuju da u ovom periodu ne donose prebrze odluke, kao i da Vage budu strpljive. 

Škorpija

Tačno početkom vladavine Škorpije počinje i nalet energije. Od 23. oktobra pa sve do kraja meseca pripadnici ovog znaka osetiće poletnu i stvaralačku energiju. Pozitivan period na poslu uticaće i na ljubavni, te Škorpije mogu da očekuju i novo poznantstvo koje može da preraste u nešto više. Ali, osim lepršavih osećanja moguća su i ona teška i naporna, budući da Škorpije u ovom periodu prolaze kroz period oslobađanja. 

Strelac

Strelčevi će biti glavne zvezde ovog meseca, a sve kreće od današnjeg dana, 7. oktobra kada počinje da se dešava prava čarolija. Ljudi će vas obasipati komplimetima i hvalama i zasigurno ćete ovog meseca biti najprivlačniji znak u Zodijaku. 

Inače, ovaj period Strelčevi treba da iskoriste za edukaciju, ali i za nove interesantne stvari sa partnerom. 

Foto: E. Srdić,
Autor: I. Ankić