Login/Registracija

Ruski astrolog izneo detaljnu prognozu za septembar: Njima neće biti dobro

Čuveni astrolog Pavel Globa otkrio je koji horoskopski znakovi treba više da se pripaze u drugoj polovini septembra. Prema njegovim rečima, važno je tokom ovog meseca održati ravnotežu između ličnog života i posla, inače možete izgubiti jedno ili drugo.

Ovi znakovi treba da se čuvaju više nego ostali.

Ovan

Početkom septembra, predstavnici ovog znaka mogu se suočiti sa teškim vremenima. Međutim, Ovan će moći da se nosi sa poteškoćama uz pomoć harizme svojstvene ljudima rođenim pod ovim znakom.

Lav

U prvom mesecu jeseni, ljudi rođeni u ovom sazvežđu mogu očekivati rešenje svakodnevnih pitanja (na primer, uređenje enterijera ili renoviranje). Ovo nije uvek lako, ali moguće poteškoće će koristiti predstavnicima ovog znaka i ojačaće odnos sa svojom srodnom dušom.

Devica

Postoji mogućnost da vas u septembru sustignu depresija, melanholija… Da biste izbegli takvu situaciju, morate svu pažnju usmeriti na posao. Ovo će pomoći da se brže reše trenutni problemi.

Vaga

Prvi mesec jeseni predstavnicima ovog znaka će predstaviti težak izbor. Biće primorani da odluče kome će posvetiti više vremena – rodbini ili prijateljima. Istovremeno, važno je ne donositi ishitrene odluke i pravilno postavljati prioritete.

(Luftika)

Foto: pixabay,
Autor: A.M.