Razborite, predane, marljive: SAZNAJTE SVE O ŽENAMA DEVICAMA

Kako bismo bliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i “modno osvešten“ način, upoznaćemo svakog od znakova u drugačijem svetlu. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kakve parfeme volimo – donosimo vam svaki mesec, a u avgustu otkrivamo kakve su žene device.

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku device. Njena životna misija je biti heroj i obarati druge ljude s nogu znanjem i intelektom. Devicom vlada planet Zemlja, zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne na mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti.

Orijentisana na detalje, ona je “žena dinamit“ koja doslovno misli na sve i na koju se uvek možete osloniti. Svemu pristupa sistematski i voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u vrtu. Njena velika vrlina je da uvek i svugde dolazi na vreme. Može se činiti hladnom i odsutnom, ali zapravo je sramežljiva i neodlučna.

c768723400a278d90ea478930b7367afb4df0da5

Seks & veze

Potpuno predana kada je u vezi, devica je pouzdana i lojalna. Radije će biti sama nego s pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog ko je savršen (jer takav čovek ne postoji), nego nekog s kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi, pa od svog partnera očekuje “začine“ poput cveća, mirišljavih sveća i predigre u spavaćoj sobi.

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, devica nije sklona velikim eksperimentiranjima u krevetu (iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti) te voli da partner preuzme inicijativu. Stroga prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro. Najbolje se slaže sa škorpionom, blizancima, rakom, bikom i jarcem.

Prijateljstvo

Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica devica će biti tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njena kritična priroda i praktična osobnost čine je prijateljicom koja zna da da odličan savet, ali samo kada je tražen jer ona se ne “petlja“ samoinicijativno u tuđe stvari. Kada joj se žele zahvaliti na pomoći, njeni prijatelji trebali bi to da naprave na diskretan način. Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tiše iskaze zahvalnosti.

8c5474005f9d0777d909c4e74c3f69596695375e

Izgled

Mladenačko ovalno lice, oštar i iskričav pogled koji analizira, duži nos, veliki, široki osmeh, nežna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala fizičke su karakteristike device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešnika. Gornji deo glave obično je primetno veći, što se povezuje s izrazito intelektualnim umom. Najveći fizički adut device je njen dugi, vitki, seksi stomak.

c166376340b6cb911aaddc4b6c99a6edac083769

Stil

Prefinjenost i bezvremenska odeća zakoni su kojih se devica nepokolebljivo drži. Obožava outfite u kojima će s posla moći otići na ručak, večeru ili u večernji izlazak. Taj otmeni znak ne izlazi iz kuće bez dezodoransa jer uvek želi odisati svežinom. 

Zemljane boje poput sive i žutosmeđe, ali i mornarsko plava omiljene su joj boje. Njena garderoba puna je praktičnih i sofisticiranih komada, a otmeno će izneti i najležernije odevne kombinacije. Ne voli ništa ekstremno, već jednostavno, praktično, suptilno i prilagodljivo. Nakit mora ndopuniti kompletni izgled i podignuti ga.

Foto: E. Srdić,
Autor: D. Bukovčić/Zadovoljna.rs