POČINJE GODINA ZMAJA: Profesionalni astrolog otkriva šta vas čeka i kakve promene slede

2

Kineski horoskop je tradicionalni kalendar koji se koristi na temelju kineskog lunarnog kalendara, te tako Kineska Nova godina ne počinje uvek u isto vreme kao što je to slučaj kod nas.

Kineska astrologija se sastoji od 12 znakova životinja koji se ponavljaju u ciklusima od po 12 godina, a svaka godina je povezana sa jednom od životinja. Takođe tu se pridružuju i drugi elementi kod svakog znaka kao što su vatra, zemlja, metal, voda, drvo kao i Yin i Yang energije.

godina ymaja 2024.g 2

Kineski horoskop pruža uvid u osobine i kompatibilnosti među znakovima i potencijalne izazove i prilike u budućnosti.

2024. godina je godina Zmaja koju Kinezi smatraju da je povezana sa hrabrošću, ambicijom i uspehom. Osobe rođene u godini Zmaja smatraju se posebno srećnim i talentovanim. Velika je tendencija da budu vođe i ostvaruju velike uspehe. Kinezi ovu godinu smatraju izuzetno bitnom jer donosi sreću i uspeh.

IMG 20240207 WA0017

Ipak, ova godina takođe može biti obeležena dinamičnim promenama i izazovima i kao rezultat doneti velike mogućnosti za osobni i profesionalni napredak.

Ove osobe su takođe jako kreativne, nezavisne i strastvene u onome što rade.

Zaključak je da je ovo svakako jedna odlična i dobra godina kojoj Kinezi posvećuju posebnu pažnju, kako ističe profesionalni astrolog, edukator i mentor dobrih vibracija Nelly Iv.

ASTROLOG 5

BONUS VIDEO: Astrolog Nelly Iv otkriva šta vas čeka u 2024. godini

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Privatna arhiva,
Autor: J. Jović