Ova 3 znaka Zodijaka u februaru čekaju karmičke lekcije i isceljenje

people 2557396 1280

Astrolozi najavljuju brojne šokove i iznenađenja tokom februara, međutim smisao ovih iskušenja će biti da dovedu do svojevrsnog isceljenja.

Ukoliko želimo da dođemo do određenih nagrada u životu, moraćemo da platimo cenu za njih, a ovaj mesec će nas naučiti takvoj mudrosti.

Međutim, predstavnici tri znaka Zodijaka imaće najviše koristi od karmičkih lekcija koje će naučiti u februaru. Astrolozi tvrde da će baš oni dati sve od sebe u rano proleće i uživati u plodovima svog rada i zalaganja.

horoscope 96309 1280

OVAN

Ako želite da bezbedno izgurate ovaj mesec, biće vam potrebno što više energije za razmišljanje.

Očekuje vas period u kojem o svemu morate dobro da razmislite, a svaku odluku da pažljivo izvagate. Međutim, nemojte zaboraviti da slušate i svoje srce, a ne samo vaš mozak.

Trenutno se suočavate sa brojnim izazovima, uključujući i neka veoma osetljiva unutrašnja pitanja, u vašem ličnom životu, poslu i karijeri.

Ne volite da ni o jednom od ovih pitanja mislite kao o problemima, međutim, shvatili ste da ste na sebe preuzeli više obaveza nego što možete da podnesete.

constellation 3594963 1280

Moguće je da ćete i ovog meseca želeti da proverite šta je za vas dostižno, a šta nije. Izanalizirajte podrobnije situacije u kojima se nalazite u ulozi profesora, ili učenika.

U oba slučaja ste na sebe preuzeli prevelik pritisak kako biste uspeli, pa je moguće da će vas preplaviti osećaj frustracije, zbog kojeg možete poželeti da od svega odustanete.

Tokom februara ćete imati pune ruke posla i neophodno je da preispitate šta zaista možete da odradite, a šta je potrebno odložiti.

Ovaj proces će vam doneti preko potrebno olakšanje i konačno ćete uspeti da odahnete.

LAV

Uvek dajete svoj maksimum kako bi stvari protekle glatko.

Međutim, kada naiđu teška vremena, nikad nemojte da zaboravite da ste baš vi, za razliku od drugih, u stanju da crpite dodatnu snagu iz problematičnih situacija.

Moguće je da će vam februar doneti pregršt uzbudljivih prilika, ali se takođe možete osećati pod pritiskom da preuzmete i mnogobrojne rizike.

Budite spremni na činjenicu da ćete u jednom trenutku želeti da dignete ruke od svega.

Otkrićete da vam je neophodno da provedete neko vreme sami sa sobom, kako biste počeli da ceniti ko ste zaista.

lion 2689946 1280

VAGA

Ljubav će se ovog meseca poigravati sa vašim umom, pa bi trebali da obratite posebnu pažnju.

Moguće je da ćete se osećati preopterećeno, međutim, verujte sopstvenoj intuiciji kako biste pronašli utehu.

Delovaće vam kao da se oko vas dešavaju stvari, koje zapravo nisu stvarne. Na primer, možda ćete misliti da vas ogovaraju, ili da vam nedostaje tuđe odobrenje za nešto.

Ego će vam ovog meseca biti posebno ranjiv, međutim, mnogo zavisi od načina na koji ćete odlučiti da se odnosite prema vašem okruženju.

Možda ćete se zaljubiti u osobu koja vam šalje nejasne i pomešane signale.

Što se tiče odnosa sa partnerom, normalno je da želite da razjasnite komunikaciju u vezi.

Pokušajte da mu objasnite da igranje kojekakvih igrica može samo da izazove sumnju i zbunjenost, prenosi Luftika.rs.

star sign 4374411 1280

NE PROPUSTITE I:

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/Luftika.rs