Parovi Zodijaka koji su savršeni roditelji, a iz njihove ljubavi rađaju se najlepša deca

image 1

Postoje romantični parovi koji su kao stvoreni jedni za druge, a kada se odluče za proširenje porodice, njihova deca su zlatna i preslatka, a neretko postaju i najpopularnije face u školi. Moguće je da je ova kompatibilnost posledica kosmičkih događaja i poravnanja planeta u trenutku njihovog rođenja.

Roditeljstvo je svakako naporan posao, a astrolozi su izdvojili pet parova Zodijaka koji čine sjajan tim i zajedno stvaraju divno potomstvo.

image 2

Ovan i Strelac

Ova dva vatrena znaka imaju eksplozivnu energiju, pa je njihova ljubavna veza uvek izuzetno strastvena. Ako se ova iskra između njih dvoje pretvori u doživotno partnerstvo, Ovna i Strelca čeka uzbudljiv zajednički život.

Par željan uzbuđenja napraviće preslatku, hrabru i avanturistički nastrojenu decu. Njihova deca biće samouverena i spremna da prihvate svaki izazov, baš kao i njihovi roditelji.

image 3 3

Bik i Vaga

Bik i Vaga izgledaju savršeno zajedno. Imaju dobar ukus i stil i svoju ljubav prema modi preneće i na decu.

Ukoliko vidite par sa najbolje odevenim bebama, velika je verovatnoća da su roditelji Bik i Vaga! Zamislite sve slatke mašne, elegantne cipele i preslatku odeću – njihovo dete izgledaće savršeno picnuto od glave do pete

Rak i Ovan

Rak i Ovan imaju dobre komunikacijske veštine i sanjaju velike snove. Odgajaće lepu decu, slobodnog i srećnog duha.

Dete koje ima roditelje Raka i Ovna uvek će biti poučeno da je samo nebo granica. Njihova deca će postići velike stvari i uvek će učiniti njihove roditelje ponosnima!

image 3 1

Devica i Jarac

Devica i Jarac su vredni radnici, koji uvek rade sve zajedno, a preneće te osobine i na svoju decu. Njihova deca biće vrlo pametna i znaće kako da se nose sa svakom situacijom. Takođe, zbog svoje pameti, marljivosti i lepote, biće na najboljem putu ka uspehu.

image 3

Vaga i Devica

Vaga izvlači ekstrovertnu stranu obično sramežljive Device, a kada se odluče za decu, ona će biti dobro vaspitana i pažljiva. Deca Vage i Device brzo će se navići i na veliku grupu prijatelja svojih roditelja i voleće da budu u blizini ljudi.

Takođe, zbog toga će razviti sopstvenu grupu prijatelja od samog detinjstva, a vrlo lako bi mogla postati najpopularnija deca u školi, prenosi Luftika.

image 3 2

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Pixabay,
Autor: K. Marković/ Luftika.rs