Login/Registracija

Ovo su znakovi koji se ZALJUBLJUJU U PRIJATELJE i žele nešto više od druženja: Da li ste jedan od njih ?

Među horoskopskim znakovima postoje oni kod kojih nije strano da se zaljube u prijatelje. To posebno važi za ova četiri horoskopska znaka.

Vodolija

Prijateljstvo je jedna od najvažnijih stvari za Vodolije. Oni se otvaraju samo nekolicini najbližih ljudi kojima mogu verovati i pokazati svoje pravo lice.

Potreban im je partner koji može s njima držati korak i prihvatiti ih takve kakvi jesu.

Zbog toga se često zaljube u najboljeg prijatelja, osobu koja ih poznaje u dušu i s kojom su na istoj talasnoj dužini.

Rak

Rakovi su odani i njihova prijateljstva traju zauvek. Retko se svađaju sa svojim prijateljima i spremni su za njih sve da učine.

Budući da provode mnogo vremena s najboljim prijateljem, često se toliko zbliže da se zaljube, posebno ako neguju slične vrednosti i dele istu viziju braka i porodice.

Vaga

Vage su uvek spremne za zabavu i veselje. Uživaju u druženju i vole da izlaze. One sve rade s najboljim prijateljem i imaju mnoštvo zajedničkih uspomena.

Pričaju o svemu, zajedno putuju, izlaze i gledaju filmove, pa je samo pitanje vremena kada će se Vaga odlučiti da se skrasi s osobom s kojom se ionako odlično zabavlja.

Strelac

Strelci žele nekoga ko može da ih prihvati onakvima kakvi jesu. Nije im lako zatražiti pomoć, ali pred prijateljem skidaju masku i postaju ranjivi.

Sve mu govore i niko se drugi ne zna nositi s njihovim usponima i padovima.

Brak može biti pomalo zastrašujući za slobodoumne Strelce, ali ako u njega uđu s osobom koja im je najbolji prijatelj, stres će biti mnogo manji.

(Luftika)

Foto: Pixabay,
Autor: S. Č./ Luftika