Ovih 5 horoskopskih znakova su teška ZLOPAMTILA

Oprostiti zaista nije lako, a zaboraviti je još teže, pogotovo ako spadate u kategoriju najvećih zlopamtila među horoskoskopskim znakovima. 

Ovog utorka donosimo vam listu od pet horoskopskih znakova koji teško praštaju i pamte svaku vašu grešku.

ca420626e54099f4d92fae230a98db3673b5eabc

1. JARAC

On pripada kategoriji teških znakova s kojima se ne treba upuštati u raspravu kada su ljuti. Vrlo su disciplinovani u svemu pa tako i u ljutnji, stoga su sposobni da u potpunosti precrtaju osobu koja ih je povredila i budite sigurni da će istrajati u tome.

2. BIK

Bikovi su po prirodi vrlo staloženi i racionalni te zbog toga imaju potrebu da oproste sve, ali takođe su vrlo tvrdoglavi i ponosni. Upravo ih te osobine spečavaju da zaista oproste osobama koje su im se zamerile, povredile ih ili na bilo koji način oštetile.

3. RAK

Teško je zamisliti emotivne rakove kao zlopamtila i staviti ih u istu kategoriju s bikovima i(li) jarčevima, ali oni zaista teško praštaju. Kada im napravite nešto nažao, oni ne negoduju glasno i žustro poput gorepomenutih znakova. Ćutke će vam dati do znanja da ste povredili njihova osećanja i mnogo će vremena proći dok vam oproste, ako se to ikada i desi.

4. ŠKORPIJA

Pripadnike ovog znaka s razlogom zovu i živa vatra. Škorpija je zaista jedan od najvatrenijih horoskopskih znakova, reaguje impulsivno i strastveno te nije preporučljivo ljutiti ga. Oni nemaju dar praštanja i ako izgubite njihovo poverenje i izneverite ga, nikada vam više u potpunosti neće verovati, prenosi Zadovoljna.hr.

5. LAV

Ako ste se ikada zapitali ko je ponosniji od bika i jarca zajedno, odgovor je – lav. Nikada vam neće oprostiti prestup zbog principa. Lav očekuje poštovanje i ako ga ne dobije, onda oproštaj nije opcija.

Foto: pixyby,
Autor: K. S.