Ova tri znaka su miljenici sreće: Suđeno im je da se obogate

ef42ec0b65926ad9fa49d73d61b0a4969a1c3696

Astrolozi kažu da su pojedini rođeni pod srećnom zvezdom i da su rođenjem „osuđeni“ na veliki uspeh, novac i popularnost.

Lav

Lav je jedini horoskopski znak kojim vlada Sunce. Prirodno, osobe rođene u ovom znaku vole da budu u centru pažnje i da zauzimaju važnu poziciju. Ovaj strastveni znak pun samopouzdanja predstavlja neotrkivenu zvezdu Zodijaka. Kad vidi raskoš, mogućnost da napravi dramu i da se o njemu priča, Lav ne propušta.

Budući da je Sunce planeta samoizražavanja, Lavovi su po prirodi vrlo kreativni i uživaju u pokazivanju talenta. Svet slavnih prepun je Lavova među kojima su Madona, Dženifer Lopez, Demi Lovato. Bez obzira na profesiju koju odabere Lav je stvoren da bude primećen i poznat.

32be29edf3eff1d36cf58d5b7e624cbf89174446

Vaga

Vaga predstavlja vazdušni znak kojim vlada Venera, romantična planeta umetnosti i lepote. Vaga je poznata kao najšarmantnija od svih znakova i kao vrlo društvena osoba. Ona vrlo lako ostvaruje konekciju sa ljudima i iznad svega sa pravim osobama, što joj može omogućiti da utemelji sebi put slave.

Zahvaljujući luksuznoj Veneri, koja nadgleda postupke Vage, ona uvek deluje mnogo estetski privlačnije od drugih, pri čemu se lako izdvaja iz mase. Ne čudi činjenica da neke od najlepših žena sveta upravo svoju lepotu duguju tome što su rođene u znaku Vage. Bela Hadid i Gven Stefani su samo neke od njih.

36b60b88895666fe123ad5e4f7b17dce00c88203

Strelac

Strelac je vatreni znak kojim vlada Jupiter, a on predstavlja planetu sreće i obilja. Budući da Strelac ima Jupiterov blagoslov, sreća je uvek na strani Strelca koji voli da se upušta u riskantne poteze. Strelac koji je vođen strastima i neumoljivom žeđi za avanturama, vrlo lako može sebi da obezbedi mesto na listi slavnih, bez da uopšte i razmišlja o tome.

On jednostavno živi onako kako jedino i zna – buntovno, odvažno i neustrašivo, a ljudi to smatraju fascinantnim i vrednim pomena. Kristina Agilera, Britni Spirs i Majli Sajrus su samo neki od poznatih Strelčeva.

(Luftika)

Foto: pixabay,
Autor: A. Milinković