Login/Registracija

OVA TRI znaka očekuje NEVEROVATNA SREĆA ovog proleća

Proleće je stiglo, a sa njim i pravi nalet dobre energije. Astrolog i numerolog Goca Dragišić ovo godišnje doba najavljuje kao najlepši period u kom sve buja i cveta, pogotova za ova tri horoskopka znaka. 

OVAN

Definitivno će za Ovnove ovo proleće biti sjajan period. Njihovo vreme je krenulo od 21.marta, a predstavnici ovog znaka osetiće jaku energiju optimizma i samopouzdanja i u narednom periodu. Mnogi od njih će i zablistati kroz posao.  Kako su puno truda i rada uložili u posao, sada bi moglo i da im se sve isplati.

Tokom proleća osetiće ogromnu energiju, pa je savet za sve Ovnove da krenu da se bave sportom ukoliko to već nisu. Sjajan period im je i za ljubav i ništa ne može da im se otme kontroli, te sve drže u svojim rukama, a tako će biti i tokom aprila i maja. 

BIK

Tokom proleća Bikovi će definitivno dominiratii. Kao nepopravljivi romantik, u aprilu i maju mogli bi da se posvete emotivnom životu. Oni koji su slobodni, potencijalnog partnera mogu da upoznaju u periodi od 15. do 25. aprila. Oni koji još uvek nisu rasčistili sa svojom vezom iz prošlosti., vreme je da se tome posvete.

Takođe, u ovom periodu neke veze će dobiti na značaju. Bikovi bi mogli i kroz posao zablistaju. Inače, u ovom periodu dobijaće poslovne ponude i to je jedan od razloga zbog kog ćete biti u centru dešavanja.

BLIZANAC

Ovaj znak biće u centru pažnje od početka maja. Ljubav će biti glavna tema, ali u centru pažnje biće i u krugu prijatelja, pogotovo ako se bavi nekim vidom umetnosti. Pojedini predstavnici ovog znaka mogli bi da uđu u sudbinske veze. Iako na početku može da deluje samo kao flert, kraj meseca ipak donosi stabilnu vezu. 

Period je idealan za planiranje putovanja, novih poslova i novih kontakata. Biće ovo sjajan period za Blizance.

Foto: E. Srdić,
Autor: I. Ankić/N.Pantelić