Login/Registracija

Ova tri horoskopska znaka čeka velika sreća do 15. januara: Očekuje ih veliki uspeh

Pred nama je nova sedmica, koji će mnogima doneti puno prilika za zadovoljstvo. I dalje smo u vladavini Jarca, pa će akcenat u budućim danima biti na poslu i obavezama, a Venera u Vodoliji istaći će potrebu za druženjem i zabavom.

Ova će tri znaka imati najviše sreće u ovoj sedmici.

Blizanci

Blizanci će nakon dugo vremena osetiti olakšanje. Mars će početi da se kreće direktno njihovim znakom, što će označiti kraj nedoumica koje su ih mučile. Osetiće optimizam jer će se stvari konačno početi odvijati u željenom smeru. Na polju ljubavi očekuju ih prijatna iznenađenja.

Devica

Device će biti optimistične i manje se zamarati detaljima nego inače. Više će uživati u životu pa će se posvetiti izlascima, zabavi i susretima s prijateljima. Iako su moguće trzavice na poslu, izbeći će veće poteškoće, a mnogi projekti koji su stagnirali pokrenuće se s mrtve tačke.

Jarac

Iako su i dalje moguće smetnje u komunikaciji i povremeni zastoji na poslu, Jarci će primetiti da im sve ide brže i lakše. Rešiće veliki problem ili dovršiti naporan zadatak, a za uloženi će trud biti pohvaljeni. Mnogi će početi bolje zarađivati. Pred samcima je susret koji će puno obećavati.

Foto: pixabay,
Autor: B. S./Luftika