Login/Registracija

Ova 4 znaka se drže za maminu suknju, bežite dok je vreme

Pojedini znakovi Zodijaka odrastaju kao mamini sinovi i ne mogu donositi odluke bez razgovora sa svojim mamama,a prisan odnos neguju i nakon što stupe u brak.

Psiholozi tvrde da bi ovakvoj osobi,da ne kažemo maminom sinu, jednostavno nedostaje okosnica u životu, a evo koji pripadnici Zodijaka se uvek drže mami za suknju.

Devica

Kad biste se udali za nekog s horoskopskim znakom Device, videli biste da svaka odluka koju vaš suprug donese uključuje i njihovu majku.

Ništa se u njihovim životima ne može dogoditi bez njenog znanja ili odobrenja. Oni u tome ne vide ništa nefunkcionalno, a svako ko smatra da je majka ovog zemljanog znaka problem, može da očekuje bes ogorčene Device.

Škorpija

Iako je većina Škorpija nezavisna, imaju snažnu majčinsku figuru u svojim životima. Njegova majka liči njegovom vlastitom Bogu po tome što je uvek u pravu.

Škorpije stalno upoređuju svoju partnerku sa svojom majkom jer očekuju da će se njihova partnerka ponašati kao njihova mama.

Bik

Svaki Bik ima sklonost obožavati svoju majku kao heroja. Kada je ona prisutna, dopušta joj da ga tretira kao bebu i da ga mazi.

Navikao se da bude po njegovom jer ga majka preterano mazi. Nikada joj se ne može suprotstaviti i bez obzira koliko godina imao, u njenoj se blizini oseća beznačajno.

Rak

Muškarac u znaku Raka redovno razgovara s mamom čak i više nego sa suprugom. Stalno šalju poruke ako ne razgovaraju telefonom.

Njegova majka zna previše informacija o radnom životu i vezi svog sina. Nudi mudre savete i dobro je upoznata s njegovom suprugom ili devojkama, a Rak ne bi ni želeo da je drugačije, prenosi Luftika.

Foto: Pixabay,
Autor: I. A.