Ova 4 horoskopska znaka očekuju VELIKE PROMENE u junu

Pomračenje Sunca i čuveni retrogradni Merkur, koji inače krivimo za sva loša dešavanja u poslenje vreme, preklapaju se tokom sezone Blizanaca, što donosi iznenadne nove početke i preokrete. Posebno u slučaju ova četiri horoskopska znaka:

BLIZANCI

Blizanci treba da se pripreme za upoznavanje novog sebe, jer pomračenje je direktno povezano sa njihovim egom i načinom izražavanja. Baš zbog toga mogu da pretpre ozbiljne promene i potrebno je da se oslobode potrebe da uvek udovolje drugima. 

1b8d5f274b9b2e5a7c90842c35ca5d040fb7d4c3

DEVICA

Ona prolazi kroz niz promena u junu, a pomračenje Sunca direktno pogađa kuću karijere i imidža u javnosti. Biće otvorene neke nove opcije, ali ne bi trebalo da donose nagle odluke. Tokom pomračenja promene su neminovne, ali treba biti strpljiv i da dobro razmisle pre nego što prelome i donesu odluku.

STRELAC

U ovom periodu Strelčevi treba da nauče kako da se prilagode potrebama i željama drugih ljudi, piše Zadovoljna. rs. Ovo je period promena u načinu na koji se odnose prema svojim najbližima. 

a7a26cd808ed2973fae297d48dcc36fb51ebf75a

RIBE

Porodični život Riba biće podložan velikim promenama. Iako to može da deluje loše na prvi pogled, svakako je da će ih promena na kraju dovesti do boljeg mesta. Ovaj period treba da iskoriste da se ponovo povežu sa ljudima iz njihove prošlosti, kao i sa voljenima. Jun je sjajno vreme za selidbe, renoviranje kuće i stvari koje čine da se osećate sigurnije u svom domu. 

Foto: E. Srdić,
Autor: I. Ankić