OVA 3 znaka očekuje BOŽANSTVENA SREĆA do 22. decembra

Pogledajte koja tri horoskopska znaka očekuje neverovatna sreća do 22.decembra, po rečima astrologa i numerologa Gordane Goce Dragišić.

9392a51c965b853b60449d4ce597f2554b7684ce

Lav 

Slavite svoje pobede i sijate jer ste ispunjeni energijom ljubavi i zahvalnosti. Sunce revatilizuje vašu strastvenu petu kuću sreće, romantike i ličnih ekspresija. Imate neverovatnu harizmu i širite iskre sreće gde god da se pojavite, Jupiter osvetljava vašu kuću zdravlja, pa je moguće da ćete se osloboditi mnogih loših navika. Preuzmite rizik, izađite iz začaranog kruga rutine iz svoje zone komfora – vreme je za velike pobede. Lunarna eklipsa je blizu, a ona vam donosi bolju komunikaciju i jasniju viziju budućnosti.

Strelac

Novi početak vas očekuje i na tome ćete u narednom periodu biti veoma zahvalni. Putovanje Sunca oko vašeg znaka doneće vam naročitu sreću u partnerskim donosima. Mnoge želje će vam se ispuniti, a ono što otvara vrata lepim životnim mogućnostima jeste oslobađanje od tereta prošlosti. Vaše strasti se pretvaraju u genijalne ideje zbog čega su božanstveni događaji upravo pred vama. 

Ovan 

Očekuje vas veliki uspeh tokom vladavine Strelca. Kada Sunce osvetli vašu devetu kuću edukacije, putovanja, spiritualnosti i mogućnosti – bićete inspirisani da stvarate i iskoristite sjajne prilike za svetlu budućnost. Jupiter u vašoj desetoj kući karijere donosi ostvarenje želja i snova na ovom životnom polju. Pomračenje Meseca u Blizancima donosi nešto vrlo važno za vaš znak.  Ne odlažite planove za sutra, već delujte danas. 

Foto: Grand Online,
Autor: I. A.