Login/Registracija

OPALA: Ova 4 znaka biće MILJENICI sreće u oktobru

Brojimo sitno do početka oktobra i kraja Retrogradnog Merkura, a to će se desiti već 3. u mesecu. Upravo tada otvaraju se finansije i to svim znakovima Zodijaka. Međutim, astrolozi izdvajaju četiri znaka koji će tokom oktobra imati najviše sreće. 

Em što će biti miljenici zvezda, em će ih sreća pogledati direktno u oči, a u nastvaku pogledajte i koja su to četiri znaka. 

Blizanci

Naredni mesec biće pravo vreme da okušate sreću u nečem novom. Astrolozi vam savetuju da se ne plašite promena niti nepoznatih stvari. Budite otvoreni, stičite iskustva, slušajte mudre ljude. Oktobar vam donosi i sjajnu priliku da zaradite mnogo više novca nego inače, ali i da ga trošite na ono što će vam doneti korist u budućnosti, piše Sensa.

Device

Jak Merkur doneće vam sve neophodne uslove za samorazvoj. Takođe, pod njegovim uticajem, donećete ispravne i važne odluke i rešiti probleme koji dugo stoje otvoreni. Oktobar je za predstavnike ovog znaka značajan i finansijskom smislu jer će doneti mnogo sjajnih mogućnosti za uvećanje materijalnog blagostanja. Možete slobodno da ulažete jer će vam to doneti veliku dobit u budućnosti.

Vaga

Tokom oktobra moći ćete da postanete produktivniji u apsolutno svakoj oblasti rada. Uvećanje primanja čeka sve, inspiracija i motivacije će biti na zavidnom nivou. Naročito veliki uspeh čeka one koji zbog posla često putuju ili se bave kretivnim zanimanjima.

Jarac

Za predstavnike ovog znaka, Venera i Merkur nisu najbolji pomagači, ali će uticaj ove dve planete biti izuzetno značajan u narednom periodu. Zbog toga će biti miljenici sreće, naročito kada je u pitanju novac. Jarčevi će biti u prilici da dostignu još veći nivo produktivnosti. Ovo će biti neverovatan mesec za nove početke i za probanje svega novog, bilo da je u pitanju posao, lični odnosi ili slobodno vreme. Planete pooštravaju vašu intuiciju, što će u velikoj meri uticati na donošenje pravovremenih i mudrih odluka.

Foto: Pixabay,
Autor: I. Ankić