Login/Registracija

OD DANAS SVE KREĆE NAOPAKO: Ova 3 znaka su nadrljala

Vladavina Strelca počinje danas, 23. novembra, i kako najavljuju astrolozi, mnogim pripadnicima Zodijaka to donosi mirniji period i sjajne prilike.

Ipak, za tri znaka ovaj period biće poprilično naporan i to za Bliznace, Device i Ribe.

Blizanci

Blizanci će osećati da ne mogu da predahnu, a najviše poteškoća će imati u odnosima s okolinom. Osećaće da je sve što kažu ili naprave pogrešno i da se stalno moraju zbog nečega izvinjavati. Biće siti toga da ih neko stalno kritikuje, iako će, ruku na srce, davati dosta povoda za to jer će biti neorganizovani, skloni kašnjenju i kršenju obećanja.

Trebalo bi izbegavati ishitrene odluke.

Devica

Porast porodičnih i kućnih obaveza će oduzeti dosta vremena i energije Devicama pa će se stalno osećati iscrpljeno i neće biti zainteresirane za druženje.

Često će biti nervozne i napete, a to bi moglo eskalirati do svađe s članom porodice. Trošiće više novca nego inače. Iako će ih to frustrirati, neće moći odoleti šopingu jer će im pružati kratkotrajno zadovoljstvo.

Ribe

Ribe će se suočiti s poslovnim poteškoćama. Ako su nezadovoljne na poslu, naredne sedmice to će još više naglasiti pa će biti primorane doneti odluke koje odlažu. Biće frustrirane, umorne i zajedljive pa su očekivane rasprave s okolinom, a posebno će biti napeti biti s autoritetima, recimo sa šefom, profesorom ili roditeljima,piše Luftika.rs.

Odbijaće da poštuju pravila, a to im može doneti probleme.

Foto: Pixabay,
Autor: I.A.