NIKAKO DA ODRASTU: Ovo su 3 NAJDETINJASTIJA znaka

Astrolog i numerolog Goca Dragišić ističe da svaki horoskopski znak u sebi ima nešto detinjasto, ali da u tome prednjače tri znaka. 

U nastavku pogledajte ko to jednostavno neće da odraste i ko nosi tituli najdetinjastijeg horoskopskog znaka. 

0d94cc2db16e7e53f904718ffb6adb38236361b9

Ovan

Odgovornost i zrelost su za Ovna strani pojmovi. Obožava život i svemu pristupa kao da to radi prvi put, zbog čega je ovaj znak uvek pun entuzijazma. Ipak, uz detinjastu narav dolaze i loše stvari – Ovnovi su često jako sebični, predirektni i brzopleti. Ne razmišljaju pre nego što nešto izlanu, a kad shvate da možda nisu bili u pravu, započinju svađu da ne moraju priznati svoju grešku.

Blizanci

Neodgovorni, neodlučni, skloni kašnjenju i čuđenju ako se neko ljuti jer su zakasnili. Često započinju stvari koje nikad ne dovrše, a često im nešto što ih trenutno zanima toliko okupira da zaborave na vreme, obaveze i dogovore. Brzo im postaje dosadno i traže nova uzbuđenja, što može biti vrlo problematično u vezama.

Škorpija

Možda najgori horoskopski znak kad je u pitanju detinjasto ponašanje. Škorpije su izrazito zrele i razumne – dok je sve po njihovom. Čim nešto krene onako kako Škorpija nije zamislila, raspoloženje osoba rođenih pod ovim znakom se menja, postaju svadljivi, agresivni i ponašaju se kao malo dete koje nije dobilo lizalicu na kasi. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić