Login/Registracija

Natalna karta Šerifa Konjevića: Retki su ovakvi ljudi

Šerif Konjević rođen je 26. aprila, 1958. godine u znaku Bika, a njegov astronumero kod je 358. 

To govori da je čovek koji uživa u hedonizmu i lepim stvarima, generalno Šerif uživa u životu, tvrdi astrolog i numerolog Goca Dragišić. 

Vredan je i radan, što je kroz život i brojne uspehe i dokazao. 

Jupiter planeta sreće je u njegovom kodu, što govori o čoveku koji je imao puno sreće u zivotu. Isto tako, njegov talenat je Božiji dar.

– Ostvario je sve bez učenja Muzičke škole i usavršavanja i retki su ovakvi ljudi  – kaže Goca i dodaje da se po njegovoj natalnoj karti vidi da je u njegov životu bilo raznih faza, ali da je poslednjih godina u mirnoj vodi. 

Iskren je i odan prijatelj. Verujem da nije bio veran jednoj ženi ali voleo je svaku lepu ženu, jer ima aspekte da voli lepe žene i zene koje znaju da se daju. Vrlo je moguće da je imao krize u braku, a poslednja je mogla da bude pre tri do četiri godine.

Ali bez obzira na sve, porodica mu je važna i daje sve za nju.

Tokom 2022. godine Šerif bi mogao da se bazira na kupovinu nekretnina ili sređivanje nekih stvari kroz kuću /stan.

Takođe, moram da napomenem da mu ova godina može doneti i krizu u ljubavi, braku ili uopšte nekom emotivnom odnosu. Tekuća 2022. pa sve do maja 2023,, pevač je u dobrom periodu za zaradu i novac. 

Osim nastupa i hit pesme koja bi mogla biti uskoro, očekujem jednu lepu godinu za Šerifa! Srećno! – poručuje astrolog i numerolog. 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić