Login/Registracija

NATALNA KARTA GORANA BREGOVIĆA: Jak temperament i ogromna energija

Goran Bregović rođen je  22.3.1950. godine u znaku Ovna i podznakom u Vagi, a numerološki trobroj je 764 što znači da se radi se o jednom jakom temperamentu i velikoj energiji.

On je i kao dete znao sta hoće, a šta ne, međutim nista se nije promenilo ni do dana današnjeg. Verujem da je hiperaktivan i to mu negde daje ta generacijska 4-rka, (saturn). Goran je vrlo intuitivan i to šesto čulo je koristio tokom celog života. On da nije umetnik bio bi odličan hirurg, lekar…. Njega inspiriše sve što je drugačije i orginalnije. Ne voli obične stvari!

Njegova venera ( 6 numerološki ) je  dosta komplikovana, tako da on teško može ostati veran jednoj ženi. On je neko ko voli slobodu. Ono što je interesantno jeste da se sa njim mozete družiti non stop  i nikad nećete znati na čemu ste. Čovek sa sto lica!

Ova 2022. je godina Saturna, godina gde se neke stvari mogu ponoviti, naročito kroz velike koncerte. To je aspektovano kod njega u drugoj polovini godine. Godina je sjajna za posao, zaradu i ulaganja. Kroz ljubav će biti i nekih novih događaja. Kada je zdravlje u pitanju Brega bi trebao da vodi računa sa kičmom u ovoj godini.

Bregi srećan rođendan!

Srećno, astrolog i numerolog, Goca Dragišić.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović