Natalna karta Dragane Katić -OVO JE NJENA GODINA!

Dragana Katić je rođena u znaku Lava sa podznakom u Biku.

6594df26bab7f16c4973266f241c0c7eebe59485

U ovom znaku i podznaku krije se velika energija i snaga prirode. Iz ovog spoja rađa se često veoma markantna ličnost.

Dragana je neko čiji je intelekt jako visok i verujem da je od malih nogu znala šta želi a šta ne! Ona je neko ko šta god da započne u svom životu, mora to i da dovede do kraja. Ne postoje stvari da su nejasne ili na pola. Kod nje sve mora da ima i svoj kraj. Kroz posao je više puta pokazala i lidersku poziciju. Jednostavno sa njenim suncem u Lavu, ume da bude vođa i lider.

Vrlo je ponosna, ali ukoliko joj neko naruši ponos, u stanju je i da eksplodira silovito i iznenada. Najbolje je kod nje ne ispitivati njenu osetljivost jer može biti “povređenih“.

Kada pričamo o njenom horoskopu moramo da naglasimo da je Dragana emotivna i nežna žena. Znam, vama to tako i ne deluje. Ali, ona to jeste. Ne možemo da poredimo njenu fizičku energiju sa duhovnom. Vrlo je brižna, pažljiva i požrtvovana kako za porodicu tako i za prijatelje i poznanike.

Njen podznak u Biku naglašava njen odnos i osećanja prema životu. Ona je zaljubljena u stabilnost, voli jednostavne stvari,voli jednostavno ŽIVOT.

659a4d38f40e59155add8fc4a026517a99f2ed09

KADA JE LJUBAV U PITANJU – PRAVA ZAVODNICA

Vatra potajno tinja i kada se vulkan probudi. Godina u koju ulazi je godina Venere ( 6-tica) pa i nije tako loše. Godina velikih promena i vrlo je moguće da Dragana promeni izgled, stil ili možda dođe i do nekih korekcija.

Žena rodjena u znaku Lava voli promene. Mnoge stvari koje su započete u poslednje 2 godine, upravo sada mogu biti i završene i privedene kraju.

Znamo da je Dragana i majka. Tako, da jedan od njenih sinova može prijatno da je iznenadi. Kada je možda, čak i promena kroz obrazovanje, putovanja ili možda reši da se osamostali .

Dragana, VREME JE ZA LJUBAV! OVO JE TVOJA GODINA .

bca93bf449aa6a40f4811a504f7559f8edf61948

DRAGANI I NJENOJ PORODICU ŽELIMO SREĆNU I ZDRAVU 2021. GOD

Astrolog: Goca Dragišić

Foto: Z. K. Munja,
Autor: N. Pantelić