Login/Registracija

NAREDNE DVE NEDELJE SU KLJUČNE: Retro Merkur opet pravi haos

Znamo da vam je već dosta Retrogradnog Merkura i svih poteškoća koje traju od 10. septembra. Ali sad stiže najjači udar! 


Planeta komunikacije, tranzita i putovanja prelazi u retrogradnu fazu, što će na pojedine znake uticati intezivnije. Poznato je da je retrogradni Merkur, koji se završava 2. oktobra, veliko astrološko upozorenje za dramu sa bivšim (ljubavnicima, prijateljima, pa čak i saradnicima). To ne znači da će svaki bivši početi da se vraća, ali se tokom ovog perioda ponovo aktiviraju neka poglavlja koja nikad niste potpuno zatvorili, što će se posebno odraziti na rođene u znaku Ovna, Škorpije i Ribe.

Ovan

Retrogradni Merkur najintezivnije će se odraziti na polju odnosa i veza kod Ovnova. Zauzeti mogu očekivati nesporazume i nerazumevanje sa partnerom. S druge strane, slobodnima sleduje povratak bivših ljubavi. Izvesno je da su oni koje ste nekada voleli i oni koji su nastavili da vole vas, negde u blizini. Oni samo čekaju da vam se ponovo pojave u životu,piše Luftika.

Škorpija

Ova “retrogradnost” kod Škorpija predstavlja veoma emotivan tranzit i možete očekivati da ćete se nositi sa prošlim vezama, projektima i poslovima od kojih nikada niste u potpunosti odustali. Iako će podsećanje na bivše ljubavi i saradnike biti veoma burno, pokušajte da to posmatrate kao priliku da konačno stavite tačku na neke nezavršene “projekte” iz prošlosti.

Ribe

Kada je reč o zauzetim Ribama, kod njih postoji disbalans u vezi tokom ovog perioda i na njima je da sami nađu i uspostave ponovnu ravnotežu. Ovo se uglavnom odnosi na to koliko ko od partnera “ulaže” u vezu – da li ste oboje iskreni, otvoreni? Ako ne, sada je vreme da razgovarate o stvarima i pronađete rešenje. Ako ne možete, možda biste želeli da se raziđete i pustite prošlost da se vrati.

Foto: Pixabay,
Autor: I. Ankić