MOGU DA VAS VRTE OKO MALOG PRSTA: 3 najinteligentnija horoskopska znaka

Njima ništa ne može da promakne i često kažemo da im mozak radi „sto na sat“, tvrdi astrolog Goca Dragišić i otkriva nam koja su to 3 znaka Zodijaka najinteligentija. 

8b83432be2a6c3bfa9906ff0dc57bdb4d4f6167b

Blizanci

Još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih oblasti, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Veoma su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima sa kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera sa kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da ne postoji stvar u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru. Oni uvek i teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namere. 

326340263999c08391218936b199271eb7dada78

Strelac

Kao i Blizanci i Strelčevi uvek imaju potrebu da saznaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su i te kako pronicljivi i dobro znaju da procene situaciju. Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procene osobu. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, i gene4ralno su im prirodne nauke jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života.

Foto: Pixabay,
Autor: I. Ankić