Mlad Mesec u Strelcu donosi velike promene u ljubavi do kraja godine

horoskop 4

Poslednji mladi Mesec 2023. može zauvek promeniti živote pojedinim znakovima Zodijaka jer se događa u konjunkciji s Marsom.

Zvezde poručuju da će karmički zadaci budućnosti biti rešeni sredinom decembra.

Karma ne spava i, kada vam se čini da ništa novo neće doći u vaš život, planete će sigurno poslati apsolutno neverovatne događaje. Upravo nas to očekuje 13. decembra na mladi Mesec u Strelcu koji će se dogoditi s konjunkcijom Sunca, Meseca i Marsa.

c3bfefc3c0508db53dc51b651fe1e6dc2ce8de32

Važno je da je upravo Mars odašiljač energije čvora budućnosti u Ovnu, stvarajući aktivnu i vatrenu atmosferu brzih, naglih događaja u životu.

Osim toga, Mars simboliše muškarce, pa se u životima mnogih žena može pojaviti novi partner – mladi Mesec uvek donosi početak novog ciklusa u životu, piše Zadovoljna.rs.

Blizanci

Mladi Mesec se događa u vašem sektoru odnosa, što znači da biste mogli iznenada da imate novog partnera.

Štaviše, situacija se može dogoditi tokom putovanja ili ćete ga upoznati putem društvenih mreža ili stranica za upoznavanje.

Budite sigurni da je ova osoba vaš karmički partner, budući da Mars kontroliše čvor buduće karme, a 2024. vaša zajednica bi mogla postati i zvanična.

56e8dd7a913a749e53b4d05b9df27545b4b35e70

Lav

Mladi Mesec se javlja u vašem ljubavnom sektoru, što znači da možete upoznati novu osobu na njenu inicijativu.

Usput, mogao bi to biti stranac, učitelj, advokat ili osoba s nekom ozbiljnom titulom – Mars u vašoj karti vlada sektorom uspeha.

Budite sigurni da će se romansa brzo razviti, budući da je mlad Mesec 13. decembra u promenjivom znaku Strelca – moraćete da se brzo prilagodite okolnostima i predlozima partnera

Strelac

Ovo je vaš mladi Mesec i vaša pravila.

Bićete toliko privlačni da će vam zvezde sigurno poslati blistavu i iznenadnu ljubav.

Upravo 13. decembra spajaju se Mesec, Sunce i Mars u vašem znaku, dok će se čvor budućnosti nalaziti u sektoru ljubavi.

Vrlo je verovatno da možete doživeti ozbiljan intenzitet strasti jer Mesec u vašoj karti vlada sektorom seksualnosti – pripremite se za burno i slatko razdoblje.

626dcd1e980d84bddc94c9b5bc1f37e087d8947b

Vaga

Na mladi Mesec 13. decembra biće veza između vladara sektora vašeg partnera u sektoru putovanja – ljubav možete upoznati tokom poslovnog putovanja, obuke ili uz pomoć rodbine.

Budite otvoreni, budući da tokom decembra vaše veze imaju veliku pažnju zvezda.

Mars će do kraja 2023. u vaš život donositi zanimljive osobe, ali najmarkantniji događaj očekujte sredinom meseca.

PROČITAJTE I:

Foto: Pixabay,
Autor: A.M.