Koja ste pesma LEPE BRENE po GRANDOSKOPU?

Lepa Brena je za svojih četrdeset godina na sceni izbacila impozantan broj hitova, a danas vam otkrivamo koja pesma najviše pristaje vašem horoskopskom znaku!

OVAN:

Kuća laži – Osobe rođene u ovom znaku, vatrene su i dinamične. Ne praštaju kada ih prevarite i budući da su jako hrabri po prirodi, u stanju su da izdrže i največu bol. Rečenica – Ne važi se što volim te, al“ to sa njom e to se važi – dokazuje da vam ovan nikad neće preći preko prevare, koliko god vas voleo.

BIK:

Sve mi dobro ide osim ljubavi – Ovaj horopskopski znak poznat je po svojoj ambiciji, stabilnošću i istrajnošću. Karijera im je na prvom mestu i daju sto posto sebe za uspeh. Budući da su posesivni po prirodi, ljubav je ta koja uvek trpi kod njih.

d3c1c07e22a07729dc926b87cacc032d29967436

BLIZANCI:

Čik čik pogodi – Blizanci često umeju da prevare ljude svojom prividnom okrutnošću. Iako umeju da deluju jako hladnokrvno, kad se zaljube, oni su jako nežni. Ipak, vole kad se njima ophodite kao prema kraljici, pa je tako i ova pesma prikladna za njih.

RAK:

Okrećeš mi leđa – Tekst jasno kaže – Ja bih srce mogla poklanjati svima, toliko u meni još ljubavi ima- i imajući u vidu da su rakovi hodajuća emocija, ovo je sasvim prikladna pesma za njih. Ipak ne zaboravite, kada ljubav kod njih prestane, ona se ne vraća više.

6d479a20c1c1c9912902f096efb6e5dcd3bfac70

LAV:

Mače moje – Strastveni lav će bez problema otpevati ovu pesmu svom partneru na prvom dejtu. Iako su već i sami zaljubljeni u sebe, smatraju da to nije dovoljno, pa će vas brzo lako naterati da i vi padnete na kolena pred njihovom pojavom. 

DEVICA:

Šeki, Šeki – Iako deluju skromno, device vole glamur i za ostvarenje svojih snova spremni su na što šta. Najviše para troše na putovanja te se lagano mogu pronaći u ovoj pesmi.

VAGA:

Luda za tobom – Ovaj znak je jako nežan i emotivan. Kada se zaljubi, spreman je na najveću žrtvu. I kao što Brena kaže u pesmi – Luda za tobom a tebi smeta, što bih zbog tebe i na kraj sveta – tako i oni, za svoje partnere, skinuli bi zvezde sa neba.

c1441b4e4848cdea8e58ebe0bb84995ec8890141

ŠKORPIJA:

Ti si moj greh – Iako važe za najokrutniji znak, ako vas voli škorpija, vi ste srećan čovek. Ove osobe vas prihvate baš takve kakvi jeste, bez ikakve potrebe da vas menjaju. Za ljubav je spremna na sve, zato je njen moto – Jednom se voli, jednom umire – baš kao i tekst pesme.

STRELAC:

Hajde da se volimo – Poznati kao avanturisti i slobodnog duha, oni se najbolje osećaju na festivalima, žurkama i proslavama. Zato ova pesma u potpunosti pristaje njihovom lucidnom duhu. Pevanje i igranje cele noći je njihovo drugo ime.

JARAC:

Pazi kome zavidiš – Znak koji je poznat po tome što je realističan i odvažan. Jarčevi umeju da kontrolišu svoja osećanja, ali imaju i veoma jaku intuiciju, pa se nemojte čuditi ako i pre vas budu znali šta osećate prema njima. Nisu zavidni i ne obraćaju pažnju na tuđe živote.

4d6d205fe92cadc5fb373a89da023c4e2ab207d5

VODOLIJA:

Duge noge – Vole da igraju, vesele, uvek raspoložene za društvo i okupljanja, ali kako bi Brena rekla – Samo oči da plakanje – tako i one, kada krene vodopad, ništa ga ne može zaustaviti.

RIBE:

Sanjam – Zna se ko su najveći sanjari u horoskopu, stoga i ova pesma govori sve o njima. Vole da maštaju i često svet vide kroz ružičaste naočare.

Foto: A. Damnjanović/ Privatna arhiva,
Autor: K. Stanković/ S. Čumić