Ko je najzgodniji i najlepši znak Zodijaka

c30f33db5f9dc814f21add51ab0a1d3fab72ceef

Saznajte šta zvezde imaju da vam kažu – da li ste među najzgodnijim i najlepšim znakovima Zodijaka?

Ovan

Uglavnom su atletske građe, imaju mišiće i pored viška kilograma. Ovnovima su izražene crte lica, imaj gustu i tamni kosu, a često i tamniju kožu. Njihova pojava je u skladu sa jakom i energičnom lličnošću koja je karakteristična za njih. Oblače se sportski i jednostavno.

Bik

Bikovi imaju prijatno i simetrično lice, često istaknute kapke, zaobljen nos, punije usne i blistav ten. Pripadnici ovog znaka obično imaju skladnu figuru i proporcionalno telo, a težina je proporcionalna čak i kada imaju višak kilograma. Izgledaju vrlo prijatno, ali u isto vreme jako i krhko. Vole elegantno da se oblače.

Blizanci

Uvek su spremni za akciju. Sa izrazitim licem i upadljivih očiju često izgledaju mlađe negošto jesu. Imaju duge ruke i noge, obično su vitki i visoki i izgledaju veoma graciozno i elegantno.

Rak

Rakovi obično imaju okruglo lice i istaknute jagodice, specifičan oblik nosa. Iako su u ranoj mladosti vitki, posle tridesete umeju da dobiju na kilaži.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj gustoj i sjajnoj kosi koja je pravi zaštitni znak lavova. Imaju široko čelo i široku vilicu, kao i lepo oblikovan nos. Vole da se oblače oblače moderno i da se doteruju.

Devica

Bez obzira da li je u pitanju muškarac ili žena, Device su prilično vitke. Uz skladno telo i lepe crte lica, oni su klasifikovani kao prelepi znak. Device imaju istaknute jagodice i obrve. One vole da nose odeću neutralnih boja.

Vaga

Vage imaju vrlo prijatno lice, ovalnog oblika. Često imaju jasnu boju očiju, više su od proseka i krasi ih sofisticiran izgled. Donji deo tela je često jači od gornjeg dela tela, dok su grudi i struk uži od ostatka tela.

Škorpija

Čak i kada je mršava, Škorpija ima dosta jaku fizičku konstituciju. Šira ramena, istaknuto lice sa senzualnim usnama i često nepravilni oblik nosa karakterišu izgled Škorpiona. Pripadnici ovog znaka obično imaju smeđu i gustu kosu.

Astrolog: Goca Dragišić


Foto: Instagram,
Autor: I. A.