Kakva godina očekuje VODOLIJE?

Vodolije će kroz 2021. godinu voditi Jupiter koji im jednostavno neće dati da se smire.

Poslednji meseci 2020. godine poprilično su iscrpeli sve vodolije, međutim njima ne treba puno da se zagledaju u budućnost i krenu prema napred pa je već u januaru počeo period ličnog razvoja i rasta.

Ovo je pravo vreme za istraživanje sopstvenih potreba i ganjanje snova. Videćete nove mogućnosti tamo gde drugi ne vide ništa i to je jedna od vaših najvećih prednosti u odnosu na druge znakove, pogotovo u 2021. godini koja će biti plodna samo za one najhrabrije i najodvažnije. Kao i uvek, težićete slobodi, ali nemojte zaboraviti da i ona ima svoju cenu, pogotovo kada je tražite bez vođenja računa o svojim odgovornostima. Ne zanemarujte ih ni u jednom trenutku jer ćete samo tako zaista moći da uživate u slobodi.

135a3073f7c4e9d6bb0947f4ffc9eca08dfc10d8

Na poslovnom planu poradite na uvažavanju tima s kojim radite. Morate biti timski, a ne solo igrač. Na taj način ćete lakše i prebroditi nekoliko poslovnih kriza koje se naziru u ovoj godini. Budite oprezni s financijama u narednih 12 meseci. Koliko god možete, suzdržite se od bespotrebnih troškova.  Iako volite da se povremeno častite stvarima koje vam zapravo ne trebaju i usrećuju vas samo kratkoročno,  2021. definitivno nije dobra godina za nepromišljeno i nagonsko trošenje. Ove godine pokušajte da se suzdržite od preterano ekstravagantnih navika, koliko god da osećate potrebu da se nakon 2020. koja vas je blokirala i zaustavila vratite svom avanturističkom načinu života.

Na ljubavnom planu biste mogli da postanete emotivniji nego ikad, ali ujedno i vrlo tajnoviti po pitanju sopstvenih osećanja jer nećete znati kako da se nosite sa tolikom količinom emocija. Pronađite način da između toga stvorite balans. Nemojte se upuštati u nove veze bez razmišljanja, ali takođe nemojte previše vremena potrošiti na razmišljanje, analiziranje i skrivanje svojih osećanja jer biste tako sami sebi mogli uskratiti trenutke povezanosti sa novim partnerom. Vodeolije koji su već u vezi ili braku, u 2021. bi trebalio da radie na tome da se bolje povežu s partnerom. Pronađite opet zajednički jezik i zajedničke interese ako osećate da vašoj ljubavi treba malo osveženja. Ne ignorišite taj osećaj jer bi to moglo dovesti do zasićenosti i udaljavanja.

Autor: S. Čumić / Zadovoljna. hr