Login/Registracija

Kako da očistite i zaštitite AURU od NEGATIVNE ENERGIJE?

Negativna energija je svuda oko nas. A da li znate kako da u šest lakih koraka očistite auru i zaštitite je od negativnog uticaja drugih ljudi?

Upravo ove korake otkriva nam numerolog i astrolog Goca Dragišić.


Za početak, vizualitujte auru

Zamislite da je aura izvan vas, odnosno da je štit koji vas okružuje i štiti od spoljašnjih negativnih vibracija. Ona je vaš dom, vaš zid i prostor kojem niko ne može pristupiti bez dozvole. 

Tokovi negativne energije

Važno je da razdvojite ljude koji su negativni jer im je neko drugi preneo negativnost ili one koji stalno šire negativne vibracije. Na ovaj način znaćete koja energija preti vašoj auri i razvićete empatiju i saosećanje. Nekim ljudima je zaista potrebno pomoći kako bi se i sami odbranili od talasa negativnosti. 

Distanca

Spoljašnja negativna energija nije deo vas. Ona želi da dopre do vaše duše i useli se u nju. Zato je važno napraviti distancu uvek kada osetite prisustvo negativne energije. U tom trenutku odvojite se od osobe, situacije ili aktivnosti u kojoj vlada negativna energija i stvorite svoju energiju. Samo tako ćete moći da zaštitite svoju auru.

Ego egoizam

Ovo je najveća zamka za energiju. Iako može učiniti da se osećamo dobro u pojedinim trenucima, ubrzo će zaprljati auru negativnim vibracijama. Zato je aura najzaštićenija kada smo svesni svog bića u potpunosti i kada sebe prihvatamo u svojoj pravoj prirodi. 

Tokovi negativne energije

Važno je da razdvojite ljude koji su negativni jer im je neko drugi preneo negativnu energiju ili one koji stalno šire negativne vibracije. Na ovaj način znaćete koja negativna energija preti vašoj auri i razvićete empatiju i saosećanje. Nekim ljudima je zaista potrebno pomoći kako bi se i sami odbranili od talasa negativnosti.

 Zahvalnost

Zahvalnost čisti auru, ulepšava i sprema je za nove izazove. Budite zahvalni, jer to je melem za vašu dušu. 

Srećno, poručuje Goca Dragišić! 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić