Login/Registracija

Avgust donosi veliku sreću za RAKOVE, LAVOVE I DEVICE

Za neke će ovaj mesec biti posebno srećan.. Otkrivamo koja 3 horoskopska znaka očekuju najveća iznenađenja i preokreti, prenosi Luftika.

RAK

Ovaj emotivni znak očekuju razne nepredviđene okolnosti. Promene koje doživite mogu vas podstaći na nova dostignuća. Želećete da probudite svoje talente i pokažete za šta ste sve sposobni. Imate toliko puno aktivnosti i događaja da će vam to skrenuti pažnju sa pesimističnih i negativnih misli. Kraj avgusta donosi vam jedno najlepše iznenađenje – novo poznanstvo.

LAV

Lavove najveći uspeh očekuje u karijeri. Od prvih dana avgusta sve počinje da se razvija, a to što ste ambiciozni napokon postaje prednost. Moguće je unapređenje, kao i povećan priliv novca. Ovo je period putovanja, povezivanja sa srodnom dušom i dobre porodične odnose. Sasvim je moguće da će vam avgust ulepšati celu 2022. godinu.

DEVICA

Krajem jula održaće se događaj koji će vas inspirisati na nova dostignuća. A narednog meseca doživećete istinsku sreću, a pozitivna energija uticaće pozitivno i na odnose sa ljudima. Avgust mesec će biti veoma srećan za vas u svim oblastima vašeg života. Posebno će se lepe stvari dogoditi kada je reč o zajedništvu, dobroj energiji i povezivanju sa osobama koje čine vaš život tako magičnim.

Foto: Pixabay,
Autor: S. Čumić