Login/Registracija

4 horoskopska znaka u leto 2022. čeka luda ljubavna avantura

Kada 21. juna Sunce pređe u znak Rak, počinje leto. Tih dana ljubavna energija biće u svom piku. To je idealan period za romantiku, pa će oni koji su zaljubljeni doživeti pravi procvat svoje ljubavi.

Jul mesec sa sobom nosi zabavu i avanturu, što će se posebno osetiti od 16. jula, kada Sunce u Raku formira trigon sa Merkurom i Neptunom.

U ovom periodu pucaćemo od samopouzdanja i zbog njega biti skloniji ljubavnim avanturama.

Avgust je prelomni period, kada ćemo saznati da li letnja romansa može da preraste u ozbiljnu vezu, a emocije, strasti i romantične vibracije biće na maskimumu.

Saznajte koja 4 znaka Zodijaka očekuje ljubavna avantura na leto 2022:

Ovan

Ovnovi su neverovatno strastveni i uzbudljivi ljudi, koji vole da iskoriste sve nove prilike. Poznati su po tome što su hrabri i samouvereni i ne plaše se da slede svoje snove.

Oni su više nego sposobni da se smire i uđu u ozbljnu vezu, ali u isto vreme uživaju u raznolikosti i isprobavanju novih stvari.

Ako im se pruži prilika za letnju avanturu, oni će je bez oklevanja iskoristiti.

Lav

Kada su u pitanju nezaboravni trenuci, Lavovi se uvek nađu u blizini. Naročito u avgustu oni su u svom elementu. Vole da dobijaju pažnju i ne plaše se da pojure za onim što žele.

Od početka će jasno izneti svoje namere drugima, tako da neće biti mnogo prostora za nagađanja i pomešane signale.

Oni ponekada znaju da izdramatizuju stvari, ali su neverovatno strastveni i ne plaše se da idu do krajnjih granica.

Blizanci

Slobodni Blizanci vole da istraže sve opcije koje su im dostupne, što ih često sprečava da opstanu u ozbiljnoj vezi i uz jednu osobu.

Možda se čini da su svuda delimično i nigde u potpunosti prisutni, ali im nikada nije dosadno. U jednom trenutku mogu biti zbunjeni svojom strašću, a već u sledećem da se ponovo distanciraju.

Teško je predvideti njihov naredni potez, ali upravo je to suština letnje avanture – zar ne?

Strelac

Slobodni Strelčevi žive za letnje avanture. Slučajan sastanak bez obaveza i ništa osim otvorenih mogućnosti. To je upravo ono što oni žele.

Oni su razigrani, zabavni i ne vole na život da gledaju previše ozbiljno. Savršeni su saputnici, koji unose entuzijazam i zabavu i u najdosadnije situacije.

Emotivni kakvi jesu, oni su i više nego sposobni za ozbiljnu vezu, ali u isto vreme jako vole otvorene mogućnosti, što ih mami ka kratkim letnjim avanturama.

Foto: Pixabay/Zadovoljna.rs,
Autor: D. Bukovčić