Greške u krevetu koje žene teško PRAŠTAJU

Žene uglavnom umeju da praštaju, ali preko jednog nikako ne mogu da pređu suprotnom polu. 

Brojne ankete napravljene su kada je reč o greškama u krevetu koju muškarci prave, a Zadovoljna.rs donosi one koje žene teško opraštaju.

452d7a34be99b488da9583fe19d7c575f230b7e2

Kao da želi da obori lični rekord

Prebrz je, menja poze svakih 20 sekundi, dodiruje vas posvuda kao muva bez glave… Ono što možete napraviti je to da mu objasnite svoje želje i način na koji želite da vas dodiruje. Ako se bojite da će ga preplašiti lekcija iz seksa, uzmite njegovu ruku i pokažite joj kuda i kako da ide. Možete i odabrati pozu u kojoj vi vladate situacijom.

Nakon seksa, on se okrene na drugu stranu i zaspi

Neko se posle seksa voli grliti i maziti, drugi zaspi, treći zapali cigaretu, četvrti skroluje po telefonu, neko juri u kupatilo ili do frižidera… mnogo je tipova postkoitalnog ponašanja. Ako ste vi skloni jednom tipu, a vaš partner potpuno drugačijem, nije čudo da možete biti povređeni. Nakon orgazma, muškarci ulaze u fazu u kojoj gube interes za seks i zbog pojačanog lučenja serotonina postaju pospani. Nemojte mu to uzeti za zlo.

cbd2a317f719004fa6140c8b7db7ab13f3a384a4

Obdaren je i misli da je to dovoljno za užitak

Stalno se hvali svojim alatom, a u krevetu i nije preterano aktivan… Uveren je da je njegova obdarenost dovoljna i da se ne treba posebno truditi. Gledaj i divi se, malo sutra. Crveni karton se već lagano izvlači iz džepa.

Kod njega nema predigre

Skoro svaki muškarac zna da je predigra i te kako važno. Onaj koji je ignoriše, pravi je egoista. Ako želite da promeni ovakvo ponašanje, učinite to što pre, sasecite stvar u korenu. Mnogi parovi prečesto zanemaruju predigru, prebrzo se bacaju na snošaj i time rizikuju neuspeh u krevetu. “Predigra nije nešto bez čega se ne može, ali ona budi čula i želju u nama. Kao što nas aperitiv priprema za uživanje u jelu, iako nam obrok može ići u tek i bez njega, tako nas predigra priprema za uživanje u seksu”, kaže dr Susan Blok, seksualna terapeutkinja i autorka knjige “The Ten Commandments of Pleasure”.

353ee975e1771950660e53684d1dc00e2dda7150

Zalepio se samo za jednu pozu

Možda je to stvar karaktera? Ali, ako je van kreveta vaš partner zanimljiva radoznala osoba, možda je nesiguran u seksu. Možda se boji da će, ako eksperimentiše sa nečim novim, doživeti neuspeh. Tada mu je potrebna podrška. Recite mu da je on ljubavnik o kome ste oduvek sanjali. Možda je ovo laž, ali je jako korisna, prenosi Zadovoljna.rs.

Foto: Pixabay,
Autor: I. Ankić/Zadovoljna.rs