Evo šta će se dogoditi u nastavku serije „Seks i grad“

Svi sa nestrpljenjem iščekuju nastavak kultne seriji „Seks i grad“, a iako se nove epizode tek snimaju, otkriveni su pojedini detalji, koji prate život Keri, Šarlot i Mirandu.

Detalji scenarija su procureli u javnost i otkrivaju u kakvim odnosima je Keri Bredšo sa suprugom Zverkom, koga je igra Kris Nort. Kim Kartel, koja je tumačila lik Samante neće se pojaviti u novoj sezoni na veliku žalost mnogih gledalaca. Kako navodi „Page six“, nakon spektakularnog venčanja i zajedničkog života, Keri i Zverka sada će živeti odvojeno, jer se nalaze usled bolnog razvoda. Keri se sada nalazi u pedesetim godinama i postala je voditeljka jednog podkasta, a sa Zverkom vodi brakorazvodnu parnicu oko podele imovine.

……

– Snimala sam podkast, prala kosu. Da, nisam jela ni spavala, ali barem sam se dobro osećala u svom braku. Sad sam samo jedna od supruga o kojima se brinuo? – jedna je od scena koja će se pojaviti u seriji.

Da li će se Zvezrka pojaviti u novoj sezoni, ostaje nam da vidimo kada emitovanje počne, jer producenti mnoge stvari drže u tajnosti.

Autor: S. Ćulibrk