Login/Registracija

Viki:Podsećaš me na Tozovca kad pevaš (VIDEO)

Bojan Živaljević (27) iz Podgorice u prvom krugu takmičenja predstavio se pesmama „Tražiću ljubav novu“ i „Kafana je moja sudbina“. Prvo „da“ dobio je od Jelene Karleuše, a nedugo nakon toga i od ostalih članova žirija. Nastup je završio sa svih sedam pozitivnih glasova.

Ana,koja je takmičara prepoznala iz jedne od prethodnih sezona, konstatovala je da su mu svi krajevi bili kratki i u falšu ali da je napravio odličan izbor pesama.

Tajanstveni se složio sa Anom kada su u pitanju nevešto otpevani krajevi i dodao da je oduševljen Bojanovim šarmom.

Bosanac je imao male zamerke kada je u pitanju tehnika pevanja,ali mu se takođe svidelo kako je kandidat otpevao pesme za koje kaže da su urbana, gradska, narodna muzika na koju čovek ne ostaje ravnodušan.

„Podsećaš me na Tozovca kad pevaš „,primetila je Viki. Jelena se složila sa Viki i rekla da je takmičar pesmu Tome Zdravkovića otpevao kao što bi je otpevaoTozovac.

„Mnogo si simpatičan, podsećaš me na mister Bina. Sviđa mi se što se nisi uplašio kad se spustio zid već si nastavio šmekerski da pevaš“,dodala je Karleuša.

Aca je prokomentarisao da je kandidat imao tremu, ali da je dobro pevao i da je zaslužio svih sedam glasova. Nastup koji je oduševio ceo žiri možete pogledati u video snimku:

Tekst: M. Jeremić