Viki: Pevao si kao da nisi doručkovao! (VIDEO)

Nikola Trifić (19) iz Lipljana u prvom krugu takmičenja predstavio se pesmama Šabana Šaulića „Žal“ i „Ako imam pravo“. Nakon završenog nastupa Nikola je osvojio tri pozitivna i četiri negativna glasa.

„Pevači iz Lipljana kada zapevaju sve puca, a ti mi deluješ kao da nisi doručkovao. Čuje se da imaš lepu boju glasa, ali ti fali energije“ rekla je Viki.

„Ti možda nisi doručkovao, ali zato imaš zalihe“ našalila se Marija na komentar svoje koleginice Viki. „Moj glas nisi dobio zbog druge pesme, ali obzirom na tvoje godine i na komentare ostatka žirija, nemam ništa protiv da ideš u baraž“, dodala je Marija. Aca Lukas se nije složio sa Viki Miljković.

„Mislim da je u drugoj pesmi strofu otpevao jako osećajno. Pevao je tačno i mislim da bi trebalo da ide dalje.“

„Mnogo si simpatičan tako stidljiv. Muzikalan si i obzirom da si jako mlad, mislim da si super otpevao“, poručila mu je Jelena.

Bosanac je prokomentarisao da je kandidat suviše mlad za tip numere kao što je „Žal“ i da bi trebalo da izabere pitkije i lakše pesme ako prođe u naredni krug. Ana se složila sa Bosancem i dodala da bi njegovom načinu pevanja odgovarale pesme Šekija Turkovića.

Šta je rekao skriveni član žirija i zašto Snežana misli da je tajanstveni ljut, pogledajte u video snimku.

Tekst: M.Jeremić