Login/Registracija

Tanja i Halid PROTIV Dare i Đanija: Oni su bili gosti ovonedeljnog „Specijala“ (VIDEO)

Nakon što smo u subotu imali priliku da gledamo spektakularnu epizodu „Zvezda Granda“, uz emisiju „Zvezde Granda Specijal“ smo proveli jedno prijatno nedeljno popodne. Saša Popović je ovog puta ugostio Tanju Savić, Daru Bubamaru, Halida Muslimovića i Đanija. Smešne ankete, kviz i prijatan razgovor i ovog puta su bili neizostavni deo ove emisije. 

Poslušajte PREMIJERNO novu pesmu Šefkija Jahjića „Litar vina“ (VIDEO)

Zvezda Granda Tanja Savić otkrila je da spema novi album, koji će izaći naredne godine, a popularni pevač Halid Muslimović svoju mnogobrojnu publiku takođe će uskoro obradovati novim pesmama. Dara Bubamara osvrnula se na uspešni koncert, koji je održala ove godine u punoj „Areni, a gledaoci su imali priliku i da čuju njenu novu pesmu „All inclusive“. Đani je na oduševljenje njegovih fanova odlučio da napravi takođe koncert u beogradskoj „Areni“ 8. marta sledeće godine.  

BARBIKE u „Specijalu“ predstavile PRELEPU baladu „Nije mi lako“ (VIDEO)

Muzičke premijere imali su i zvezde „Granda“ Barbike, kao i Šefki Jahjić. Armin Dedić otpevao je svoju pesmu „Ko to meni fali da je tu“, koja na YouTube-u već broji milionske preglede. 

Ukoliko ste propustili ovu epizodu „Specijala“, pogledajte je u nastavku:
Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić