Popović: Viki, vidi se da su završili samo srednju školu! (VIDEO)

Katarina Rašić (18) iz Slavonskog broda, Hrvatske, predstavila se u prvom krugu “Zvezda Granda” pesmom “Kao so u moru” Aleksandre Radović. Nakon dva glasa zapevala je drugu pesmu “Tugo nesrećo” Crvene Jabuke. Konačan rezultat bio je tri “da” i tri “ne”.

Saša Matić, tajanstveni član žirija, iako se dvoumio dao je glas jer kako je rekao kandidatkinja zna da peva. Marija Šerifović je zamerila kandidatkinji da joj nedostajalo emocija.

“Ne samo da nije bilo emocija nego je bilo ravno i dosadno. Mogla sam ovde i da crtam i da pišem poruke dok si ti pevala. Kako misliš da se boriš sa nirvanom u sebi u ovom poslu”, pitala se Karleuša. Aca Lukas se nije u potpunosti složio:

“Ti si slatka, simpatična devojčica koja zna da peva. Meni je bolja bila druga pesma. Ti si kompletan paket koji je za prvi krug po meni dovoljan.”

Bosanac se nije složio sa Acom Lukasom i imao je dosta zamerki na interpretaciju. Kad je Viki prokomentarisala da kandidatkinja izgleda kao slatka mala dama, povela se polemika oko pravopisa i gramatike. Pogledajte i ko je od članova žirija završio samo srednju školi, a ko ima fakultet.

Tekst: A.B.