Login/Registracija

NEKI ODUŠEVILI, NEKI RAZOČARALI: Ovo su momenti koji su obeležili „Zvezde Granda“ (VIDEO)

Peti krug „Zvezda Granda“, doneo je novu energiju i nove izazove kako za takmičare tako i za žiri.

Živci su tanki, strpljenja je sve manje, a očekivanja viša što dovodi do novih sukoba koji nisu zaobišli ni ovu subotu.


Počelo je mirno, kada su Tamara Živković i Sidik Šabanović probili led, i vrednim radom pokazali da su zasluženo na ovom stupnju takmičenja.

Nije retkost da takmičari izgore u želji da pokažu sve, što se sinoć desilo Martinu Nedeljkoviću poznatijem kao „Živa vatra“.

-Što se Martina tiče, potpuno mi je jasno šta on radi, ali njegova želja za kretanjem na sceni ga dovodi do falša. Ne možeš da spojiš scenu i glas, ali druga pesma je bila haos!– objasnila je Šerifovićka.


Njegovoj suparnici Aleksandri Dabić, na predlog Popovića, Snežana Đurišić je objasnila kako se peva pesma „Mito bekrijo“, kada je ceo studio pao u trans.

Maji Milutinović i Bobanu Laziću, sinoć nije išlo sve po planu. I dok su Bobanu rekli kako je imao i bolje nastupe, njoj su zamerili kako se nije snašla u pesmi svoje mentorke „Isuse“, što je nju izuzetno povredilo

Dok je Stojković obrazlagao svoj stav, Ceca nije mogla više da ćuti i ponavljala je- Isključite čoveka– aludirajući na Bosanca.


Ujednačeno mišljenje, žiri je imao i kada su u pitanju bili Mihailo Perović i Armin Huremović od kojih se očekivalo više.

– Nikada mi se nije dogodilo da se naljutim ovoliko jer uvek razumem i vas mlade ljude i šta vas drma, ali večeras ste pokazali program za nulu– rekla je Snežana.

Sa druge strane, duel koji su činili Aleksandar Josifovski i Edis Agić, raspametio je žiri i Sašu Popovića.

– Momci, kako kidate! -konstatovao je Saša i dodao: Neću žiri da stavljam na muku, obojica idete dalje!

Borba između moćnih vokala različitih žanrova ne prestaje, a nakon pravog narodnjačkog duela između Kenana Derviševića i Velida Handžića, vrhovni sudija je objasnio da će u nekom od narednih verovatno sukobiti i roker protiv narodnjaka što će otežati glasanje.

Iako se od mladog Lučijana Šečića mnogo očekivalo, u ovom krugu ponovo je podbacio, dok je njegova suparnica Natalija Joksimović pokazala neverovatan napredak u odnosu na prethodnu sezonu.


Dve atraktivne devojke, sa manje atraktivnim programom nastupile su poslednje, i dok su mnogi imali zamerke na izvedbu Valentine Cvetković, Popović joj je uputio i komplimet.

– Ja da se ženim, ja bih tebe zvao da mi pevaš na svadbi, moji gosti bi bili oduševljeni. Vidi kakva je, izgleda top– rekao je on međutim to joj nije obezbedilo mesto u baražu.

Ko se iz ove emisije plasirao u šeti krug pogledajte OVDE.

Ukoliko ste propustili emisiju, ili želite da pogeldate omiljene momente klik na video ispod.


Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić