Dvojnik Saše Kovačevića podigao temperaturu u studiju, a onda je nastao haos (VIDEO)

Poslednji takmičar koji je nastupio večeras je Petar Vasić (22) iz Valjeva. On se predstavio pesmama “Deset mlađa” i “Temperatura”, koje su podigle žiri na noge i omogućile mu direktan prolazak sa osvojenih sedam glasova.

Nakon njegovog nastupa u žiriju se povela polemika oko Petrovog stajlinga, koji je identičan kao Bosančev, ali i o tekstu druge pesme. Aca Lukas je prokomentarisao da Dragan Stojković Bosanac izgleda kao iz ekipe Al Kaponea i da treba da spusti tregere baš kao Petar. Bosanac je ostao dosledan sebi, te osetio prozvanim ali da komentariše nastup mladog Petra. “Hoćeš li mi pojasniti reči ove druge pesme armatura, bura, gura?”, upitao ga je Bosanac, na šta se Jelena Karleuša nadovezala i rekla da je ona ipak čula psovku u pesmi. “Jel on to opsovao? Ja sam čula hoću da te j…”, rekla je JK, nakog čega su svi u studiju prasnuli u smeh.

“Što je babi milo, to joj se i snilo”, odgovorio joj je Saša Popović.

Marija Šerifović prokomentarisala je da joj je Petar u vizuelnom smislu mešavina Saše Kovačevića i Sava Perovića, dok je Bosanac i dalje pitao za psovke. Nakon izlaganja JK da je jedino ona čula psovku u pesmi, u studiju je nastao haos. Zbog čega su se svi smejali, pogledajte u videu:

Tekst: I.A.